FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid plusează pentru transferul unui câștigător de Cupa României! 400.000 de euro + Andrei Ciobanu

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 12:44 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 13:17

După transferurile lui Omar El Sawy, Răzvan Oaidă și Christopher Braun, giuleștenii continuă să se miște pe piața transferurilor. Iar cea mai recentă discuție este pentru mutarea în Grant de la Sfântu Gheorghe a lui Marius Ștefănescu (mijlocaș, 24 de ani).

„Există o ofertă pe care am primit-o de la cei de la Rapid! Vom analiza, vom discuta și vom lua o decizie” a dezvăluit în această dimineață patronul Laszlo Dioszegi, pentru GSP.RO.

Din informațiile GSP.RO, oficialii Rapidului au înaintat o primă ofertă pentru Ștefănescu. Aceasta se ridică la 400.000 de euro, plus cedarea la pachet a lui Andrei Ciobanu (mijlocaș, 25 de ani).

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid în iunie anul trecut, transferat de la Farul cu 250.000 de euro, conform declarațiilor făcute de Dan Șucu, în platoul GSP Live. În sezonul tocmai încheiat, Ciobanu a jucat în 16 meciuri și n-a marcat niciun gol.

Oferta a fost deja înaintată, acum urmând să aibă loc discuțiile între cele două părți pentru perfectarea transferului.

Rapid s-a înțeles și cu mijlocașul spaniol Borja Valle (30 de ani), cel care a jucat în a doua parte a anului 2020 la Dinamo, adus de conducerea iberică de la acea vreme.

1 milion de euroeste cota pe care Ștefănescu o are în acest moment, fotbalist cu 3 trofee în CV, toate câștigate cu Sepsi: două Cupe și o Supercupă a României

Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești
RAPID
Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești

Claudiu Petrila dorit în locul lui Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu joacă din 2019 la Sepsi, acolo unde a adunat 145 de meciuri pentru covăsneni, a marcat 22 de goluri și a dat 18 pase de gol. A fost declarat de două ori „Jucătorul lunii” în ancheta „Cei mai buni” organizată de Gazeta Sporturilor.

În cazul în care Ștefănescu va ajunge în Giulești, Laszlo Dioszegi speră să ajungă la un acord cu oficialii vicecampioanei, CFR Cluj, pentru mutarea lui Claudiu Petrila (22 de ani), din Gruia la Sfântu Gheorghe, acolo unde a mai jucat în trecut.

Dezvăluire în direct! Care este adevărata avere a lui Dan Șucu? „Forbes vă dă cu o avere de 120 de milioane de euro”

Citește și:

Farul se pregătește să schimbe sponsorul principal » Negocieri cu o companie care a avut anul trecut venituri de peste 100 de milioane de euro
FARUL
Farul se pregătește să schimbe sponsorul principal » Negocieri cu o companie care a avut anul trecut venituri de peste 100 de milioane de euro
Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”
FCSB
Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
Vic_5864
Vic_5864  •  10 Iunie 2023, 13:08

Este o mare prostie sa-l iei pe Stefanescu pe atatia bani plus Ciobanu care este mai bun ca Stefanescu si care ai dat pe el 250000!!! Da-i minute lui Ciobanu ca sa vezi ca este mai bun ca Stefanescu.

Adi_V
Adi_V  •  09 Iunie 2023, 15:41

Eu as plusa si cu Costache!

balderis
balderis  •  09 Iunie 2023, 14:42
Postat de Str82HeIL pe 09 Iunie 2023, 14:15

Mutu a făcut multe cu o echipa destul de slaba. Lasa-l sa își facă treaba in continuare

Aici, sunt absolut de acord cu tine! Cu o echipă de locul 10-12 , a reușit să intre în play-off și să-i tragă trei scatoalce lu fecesebeaua ! Păi ce vrei mai bun de atît !?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează