FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a prezentat oficial pe Vulturar, dar Rednic l-a FĂCUT PRAF la conferință: „Nu cred că antrenorul l-a vrut. Copil fără minte, să-l sfătuiască cineva!”

Vulturar e noul jucător al Rapidului / Foto: Facebook Rapid
Vulturar e noul jucător al Rapidului / Foto: Facebook Rapid

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 17:27 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 19:19

Cătălin Vulturar este, oficial, noul jucător al Rapidului. Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, interesat și el la un moment dat de serviciile internaționalului de tineret, susține însă că Cristiano Bergodi nu l-ar fi vrut în Giulești: „Să stea acolo, să învețe imnul”. 

Rapid a anunțat, vineri, pe pagina de Facebook a clubului, transferul lui Cătălin Vulturar de la Lecce. „Căpitanul campioanei Primavera, Lecce, a semnat cu noi până în 2028”, sună comunicatul giuleștenilor, pe care achiziția internaționalului de tineret i-a costat 700.000 de euro.

Cristiano Bergodi ignoră mașinațiile enunțate de Gigi Becali: „Poate el se gândește la altceva...”
Rapid - Oțelul
Cristiano Bergodi ignoră mașinațiile enunțate de Gigi Becali: „Poate el se gândește la altceva...”

Cătălin Vulturar: „Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giulești”

Vulturar, la rându-i, a făcut și el o declarație oficială: „Venirea mea la Rapid o consider un pas important în carieră. Știu ca Rapid este un club legendar și mă bucur că voi face parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giulești".

De la Arad, însă, Mircea Rednic l-a criticat dur pe jucătorul în vârstă de 19 ani. Interesat și el de serviciile acestuia, la un moment dat, antrenorul celor de la UTA a fost deranjat în special de-o declarație dată de Vulturar la sosirea în România, când a afirmat că va învăța imnul Rapidului.

Cristiano Bergodi, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)
Damjan Djokovic, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)
Damjan Djokovic, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)
Damjan Djokovic, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)
Damjan Djokovic, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)
+21 FOTO

Mircea Rednic, atac FRONTAL: „Vulturar să stea acolo, să învețe imnul. Copil fără minte”

„La declarațiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăștia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutați și un pic sfătuiți de impresar. Nu ai voie să spui așa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni i-a propus și pe Vulturar, și pe Dumiter și nu s-a făcut.

Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat și era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situația de față. Plus că am făcut deja două transferuri, am luat doi jucători pe post, deci în momentul de față nu mă interesează. Să stea acolo, să învețe imnul Rapidului. O să aibă concurență, nu cred că antrenorul și l-a dorit, nu l-a dorit”, a comentat Rednic.

Mircea Rednic e pățit cu Dorin Rotariu

„Puriul” a amintit și de transferul ratat al lui Dorin Rotariu: „Asta e, am mai pățit cu un jucător cu care am fost sută la sută că, dacă vine în România, semnează numai cu mine și nu a semnat.

Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurența mare la mijlocul terenului și avea mai multe șanse aici să joace. Dacă el a ales și a făcut declarațiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el”.

În acest mercato invernal, Rapid a mai transferat cinci jucători. Este vorba despre Damjan Djokovic, Borisav Burmaz, Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi Marian Aioani.

VIDEO. Superliga - Etapa XXIV » Match Preview Rapid - Oțelul Galați

Mai puteți citi:

Absență de ultim moment pentru Dinamo » Cine nu a făcut deplasarea la Craiova

„Suntem de-o seamă” » Postarea care a inflamat spiritele în ziua meciului FCU Craiova - Dinamo: „Ne leagă același an de înființare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
aldan
aldan  •  03 Februarie 2024, 17:08

Stahl, Micovschi, Luckassen... ii dati pe toti afara?... Imnul Rapidului este hit perpetuum, insusi fariseul a recunoscut ca-l fredoneaza, adesea! Garantat nici tu Mirciulica, nu l-ai uitat!... Sau substratul este altul?

paolo13
paolo13  •  03 Februarie 2024, 04:34
Postat de lefter_popescu pe 03 Februarie 2024, 00:26

Amice, ai spus-o la mișto ca ești dinamovist sau n-ai găsit alta rima ?

Trebuie sa intrebi, ret....?

dumitru.serban
dumitru.serban  •  03 Februarie 2024, 00:53
Postat de endervisa pe 02 Februarie 2024, 21:39

Lol… ce legatura are ce a fost cu ce este acum… ti se pare ca echipele lui joaca ceva de 8-10 ani? Nu prea, asa ca treci peste. Nu-i bine sa traiesti din amintiri.

Da, mi se pare ca joaca pt nivelul lor. A fost o minune cand a.salvat Iasiul iar pe Dinamo nu au redresat-o nici fara el, poate el facea lot mai bun, a facut la UTA

Vezi toate comentariile (22)
Comentează