FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 1-1

Alex Ioniță II, salvatorul Rapidului în meciul cu Sepsi: „Cred că a fost cel mai bun răspuns pe care-l puteam da”

Alex Ioniță +19   FOTO
Alex Ioniță

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 09:12 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 12:56

Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1. Alex Ioniță (27 de ani) a adus egalarea pentru giuleșteni în minutele de prelungire.

Mijocașul e fericit pentru că a profitat de noua șansă oferită de Mihai Iosif, după ce etapa trecută antrenorul l-a trimis în teren la pauză și l-a scos în minutul 75.

Marius Șumudică, radical după Rapid - Sepsi 1-1: „Azi au pierdut play-off-ul” » Ce spune de revenirea la giuleșteni
Rapid - Sepsi 1-1
Marius Șumudică, radical după Rapid - Sepsi 1-1: „Azi au pierdut play-off-ul” » Ce spune de revenirea la giuleșteni

„Pentru ce s-a întâmplat etapa trecută, cred că a fost cel mai bun răspuns pe care puteam să îl dau. Mister mi-a spus că are încredere în mine, că schimbarea din etapa trecută a fost făcută pentru că dorea să joace cu doi atacanți. Nu puteam decât să intru și să-mi ajut echipa. Și mă bucur că am făcut-o. 

Trebuia să mai am și eu puțin noroc, că am trecut prin prea multe. Mă bucur că am reușit să rămân, în mare parte, pozitiv, și îmi doresc să revin la forma pe care o aveam când am ajuns la echipa națională. A trecut mult timp de când am marcat ultima dată. Îmi doream foarte mult și mă bucur că am reușit în această seară. Sper să o mai fac”, a declarat Ioniță după meci.

17 iulie 2020este data în care Ioniță marca ultimul gol în Liga 1, într-un Astra - Gaz 4-0

Alex Ioniță speră ca Rapid să prindă play-off-ul: „Nu ne-am pierdut speranța”

Rapid are șanse teoretice la play-off, iar Ioniță crede în continuare că giuleștenii pot accede în primele 6 la finalul sezonului regular. 

„Din nou a trebuit să jucăm cu om în minus din prima repriză. Bine că am putut să egalăm, am mai pus un punct. Sperăm să vină și victoria, fiindcă ne dorim foarte mult să intrăm în play-off. 

Ne îndepărtăm, dar mai sunt cinci etape. Noi nu ne-am pierdut speranța. Am încredere. Dacă luăm nouă puncte în ultimele cinci meciuri sunt sigur că putem intra. Depinde doar de noi”, a adăugat Ioniță

Mihai Iosif, laude pentru Alex Ioniță

Mihai Iosif l-a felicitat pe Alexandru Ioniță II, autorul golului rapidist din prelungiri: „Mi-a răsplătit încrederea. Cât sunt lângă el, îl cunosc de mic, va avea încrederea mea pe viață. Toți am avut nevoie de gol, și noi, și el. Toți suntem o echipă! El avea nevoie de gol, mă bucur și îl felicit”.

Alex Ioniță, la primul gol după perioada dificilă prin care a trecut

Pentru mijlocaș este prima reușită după un an și jumătate, timp în s-a confruntat cu o suspendare de 12 luni după ce a fost prins dopat, iar după revenire a evoluat în 3 meciuri pentru Rapid, ca mai apoi să se accidenteze, suferind o ruptură musculară la meciul cu Farul din decembrie, scor 0-2.

VIDEO Alexandru Ioniță: „A fost cel mai bun răspuns pe care puteam să îl dau”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

INTERVIU EXCLUSIV Nicolo Napoli a dezvăluit cum a reușit să revitalizeze jocul revelației FCU Craiova: „Pregătesc echipa după metodele lui Lippi”

EXCLUSIV Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează