FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Prima reacție a șefilor de la Rapid, după apariția stenogramelor: „E cu adresă” + Decizia clubului în privința lui Daniel Niculae

Victor Angelescu, alături de Dan Șucu
Victor Angelescu, alături de Dan Șucu

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 17:26 / Actualizat marti, 26 martie 2024 18:19

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului, și Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene.

Procurorii au interceptat mai multe discuții dintre Ungurean și Niculae, în care aceștia vorbeau despre cum să procedeze în cazul materialelor pirotehnice la meciul cu FCSB, câștigat cu 4-0. Cei doi au stabilit ca arsenalul pirotehnic să fie lansat înainte de startul meciului, pentru ca meciul să nu fie întrerupt.

Detalii explozive din stenograme » Daniel Niculae către „Bocciu”: „Am vorbit și cu Colțescu, a zis: «Dați, bă, cu ce vreți!»”
RAPID
Detalii explozive din stenograme » Daniel Niculae către „Bocciu”: „Am vorbit și cu Colțescu, a zis: «Dați, bă, cu ce vreți!»”

Mai mult, Niculae i-a transmis lui Ungurean, zis „Bocciu”, că a vorbit cu Sebastian Colțescu, arbitrul VAR al derby-ului cu FCSB, pentru a se asigura că nu vor fi repercusiuni dacă materialele pirotehnice vor fi folosite înainte de startul meciului. Iar Colțescu i-ar fi transmis lui Niculae: „Dați, bă, cu ce vreți!”.

Victor Angelescu i-a luat apărarea lui Daniel Niculae: „E cu adresă. Nu e normal”

„Încă mă aștept să fie vorba despre altceva în dosar. Altfel, e prea mare tevatura. Dacă e vorba de asta, ne simțim atacați, e cu adresă. Dacă e vorba doar despre materiale pirotehnice, e o exagerare.

Nu suntem pro petarde, pentru că asta ne costă. Aș vrea să nu se mai arunce cu anumite obiecte, dar aș vrea să lăsăm cumva să se facă spectacol. Atât timp cât e interzis, înțelegem. Totuși, consider că se putea proceda altfel, fără atâta tam-tam.

Niculae este afectat de lucrurile astea. Cred că nu e normal ce s-a întâmplat. Puteau fi făcute lucrurile altfel. Eu, personal, și clubul îl susținem pe Nico. Nu s-a pus problema să renunțe în perioada asta. Noi, ca acționariat și prieteni, suntem alături de el”, a declarat Angelescu, potrivit fanatik.

Angelescu: „Nu cred că Niculae a vorbit cu Colțescu”

Cât despre discuția lui Niculae cu Sebastian Colțescu, Angelescu nu crede că a fost reală.

„Eu nu cred că a vorbit cu Colțescu. Eu nu am vorbit cu Niculae, dar nu am dubii. Și nu cred că e interzis. Eu cred că a fost scos din context, discuția a fost despre când se dau torțele. Eu nu cred că a vorbit, cred că mai mult a spus ca să-l liniștească (n.r. - pe Liviu Ungurean).

Îmi și imaginez o discuție între Nico și Colțescu în care să îi zică președintele clubului că dăm cu bombe. Adică nu cred. Probabil i-a zis lui Liviu (n.r. - Liviu Ungurean) ca să-l liniștească. Nico știa că nu se dă drumul la meci oricum, dacă dau cu torțe. Asta cred eu. Nu știu să fi discutat Daniel Niculae cu un arbitru”, a mai declarat Angelescu.

VIDEO. Dan Șucu, după izbucnirea scandalului: „Nu mă aștept să îl văd pe Daniel cu o armă în mână”

Citește și:

Angajatul Rapidului amenințat și înjurat de „Bocciu” reacționează: „E normal!”
RAPID
Angajatul Rapidului amenințat și înjurat de „Bocciu” reacționează: „E normal!”
Traseul torțelor până în peluză, scenariu ca-n filme » Procurorii au identificat metoda folosită de fanii Rapidului pentru a dribla legea la meciul cu FCSB
RAPID - FCSB
Traseul torțelor până în peluză, scenariu ca-n filme » Procurorii au identificat metoda folosită de fanii Rapidului pentru a dribla legea la meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
demolarii
demolarii  •  26 Martie 2024, 22:04

1. Publicarea stenogramelor indica probabilitatea ca acestea sa nu poată fi utilizate ca și dovezi în formularea acuzării. Prin publicarea lor in spatiu public este incalcat dreptul la prezumția de nevinovăție a celor implicați. 2. Multe detalii indica surse din mediul ultrasilor. Informațiile acuzatoare par mai mult laude/provocări adresate ultrasilor principalei rivala din campionat: Voluntari. 3. Modul de sincronizare a momentului acțiunii jandarmeriei cu informațiile ce apar în presa, are un parfum de scenariu. Acțiuni deschise de 5-6 luni, bine secrețiile, devin în prezent subiect de articol, cu o frecventa de 1 articol la 4 ore. Aflam, după lunile de cercetare atenta , cum scârțâie ușa wc-ului de la stadionul Giulesti. 4. Nu sunt de vina DDragomir, M Sandu, Burleanu, Iorgulescu-Ștefan sau cum l-o chema ? ca prin activitatea lor de peste 20 de ani nu au reglementat/organizat împreună cu reprezentanți ai galeriilor cum/ ce au voie pe stadion astfel ca să nu mai plătească clubul pana întra în insolventa. 5. Oare de ce transa a 2-a din drepturile TV, întârzie tocmai când cluburile au nevoie de bani pentru obținerea licenței? 6. Galeriile sa-si susțină echipele favorite. Nu petardele și funigenele sperie. Ci unitatea clubului. Ca exemplu, vedeți cum suna "We never walk alone" pe Anfield, deși la radio nu iese în evidenta.

godot
godot  •  26 Martie 2024, 21:37
Postat de Normal pe 26 Martie 2024, 18:27

Rapidul a bagat spaima in toti dar de ce le este frica nu vor scapa !

Portofel, casă spartă, ***... fii mai specific.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  26 Martie 2024, 21:12

Hau-hau, miau-miau, nimic la subiect: 1. Conivența lui Nicolae la comiterea de infracțiuni pedepsite de Legea 4. 2. Șantajul suporterilor la adresa clubului. 3. Plățile făcute de club pe baze regulate ca urmare a șantajului. 4. Discuția oficialului clubului cu arbitrii.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează