FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - RAPID

Suporterii Rapidului o ironizează pe Dinamo și anunță că vin în număr mare în „Groapă”: „Stabilim recordul de asistență”

Suporterii Rapidului o ironizează pe Dinamo și anunță că vin în număr mare în „Groapă” / foto: GSP
Suporterii Rapidului o ironizează pe Dinamo și anunță că vin în număr mare în „Groapă” / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 10:18 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 11:08

Academica Clinceni - Rapid, duel din a doua etapă a play-off-ului, va avea loc pe stadionul lui Dinamo, una dintre marile rivale ale giuleștenilor. Fanii alb-vișiniilor au ținut să-i ironizeze pe „câini” înaintea partidei de sâmbătă. 

  • Academica Clinceni - Rapid se joacă azi, de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Galeria Rapidului e convinsă că formația lui Adrian Mutu va fi încurajată de un număr mare de suporteri la meciul din „Ștefan cel Mare”. Suporterii din Peluza Nord speră că vor seta un record de asistență pe stadionul rivalei, acolo unde fanii lui Dinamo nu s-au înghesuit prea mult în acest sezon.

Suporterii Rapidului o ironizează pe Dinamo și anunță că vin în număr mare în Ștefan cel Mare: „Stabilim recordul de asistență”

„Înainte de inaugurarea noului nostru templu, avem un meci important sâmbătă, în «Groapă». Galeria Rapidului va sta la Peluza Sud. (...) Avem șansa de a stabili recordul de asistența din sezonul acesta, pe arena din Ștefan cel Mare. Sâmbătă, ora 15:00, ne vedem la meci!”, au scris pe Facebook ultrașii din Peluza Nord.

1.522e media numărului de spectatori prezenți la meciurile de acasă ale lui Dinamo. Media Rapidului: 6.391

Rapid se pregătește pentru inaugurarea noului stadion

Între timp, suporterii Rapidului au intrat deja în febra inaugurării noului stadion. Sâmbătă, 26 martie, alb-vișiniii dau piept, pe noua arenă din Giulești, cu ASU Poli Timișoara.

Toate biletele scoase la vânzare la Tribuna a 2-a a stadionului Rapid s-au epuizat. Vineri seară, se epuizaseră și biletele de la Tribuna 1. Singurele bilete disponibile în număr mai mare sunt la Peluza Nord, cea dedicată galeriei, dar organizatorii preconizează că și acestea se vor vinde, ținând cont de numărul mare de persoane doritoare. 

VIDEO Adrian Mutu, despre inaugurarea stadionului Giulești: „Ar trebui să fie un moment de bucurie pentru întreg fotbalul românesc”

Citește și alte știri de actualitate:

Rică Răducanu vrea ca noul stadion din Giulești să-i poarte numele: „Am umblat pe la minister, pe la Primărie”

Remarcații lui Adi Mutu: „Ei sunt cei mai buni fundaşi din Liga 1 la momentul actual!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Martie 2022, 20:12

Rapidul are media de 6.300 de spectatori pentru că atâta vă duce pe voi capul. Rapidul a avut stadionul suspendat (fără spectatori) 3 etape . care nu trebuie puse la socoteală!!! Media Rapidului este de peste 10.000 de spectatori. Mai făceți calculul o dată , de data aceasta corect.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Martie 2022, 20:09
Postat de vanbasten_85 pe 19 Martie 2022, 11:12

Comparam stadion nou nout cu Groapa din 1950 unde vezi meciul cu binoclul?Traiasca Primaria Sector 1 Bucuresti care ne-a dat echipa inapoi!Multumim Statului Roman!

Bla... bla... bla... Stai jos , ai nota UNU!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Martie 2022, 20:08
Postat de laur33 pe 19 Martie 2022, 14:15

Hai sa vorbim ca sa n-adormim. Dinamo e pe locul 2 la numarul de sustinatori dupa FCSB/Steaua sau cum vreti sa-i spuneti. Nu a avut niciodata Rapidul mai multi sustinatori decat Dinamo. In plus, suporterii lui Dinamo o tin pe Dinamo in viata financiar de cativa ani. Suporterii Rapidului au lasat Rapidul sa intre in faliment.

Eu zic să-ți mai revizuiești istoria. Dacă chiar vrei să compari suporterii Rapidului cu ai lui Dinamo... cred că faci o mare greșeală ca dinamovist. Marea majoritate a banilor au venit pe ruta câtorva dinamoviști milionari gen Borcea. Dacă tu crezi ce spui , ești un mare naiv. Dar nu cred că tu chiar crezi ce spui.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează