FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu, despre scandalul în care e implicat Adrian Mititelu jr: „Va mai dura până scăpăm”

Articol de , , - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 17:50 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 18:29

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut azi o conferință de presă, după Comitetul Executiv al Federației.

Șeful fotbalului românesc a comentat scandalul în care este implicat Adrian Mititelu jr.

GSP.ro a dezvăluit pe 6 noiembrie că arbitrul Marian Barbu (35 de ani) a scris în raportul întocmit la meciul FCU Craiova - UTA, scor 2-3, că Adrian Mititelu junior, fiul șefului de la FCU, l-a jignit, amenințat, chiar scuipat. 

Iar Răzvan Burleanu a criticat comportamentul acestuia. 

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”
MEDIA
Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

VIDEO Răzvan Burleanu: „Va mai dura ceva ani până să scăpăm de asemenea comportament”

„Ca Federație te interesează ca jucătorii și antrenorii să aibă un comportament mult mai adecvat. Comportamentul unui jucător și antrenor influențează și suporterii, și telespectatorii. Și chiar ajungem la violență față de arbitri.

Momentam considerăm că sancțiunile care pot fi aplicate sunt suficiente. Ne așteptăm în curând la o decizie a Comisiei de Disciplină în ceea ce privește un asemenea comportament, care nu are ce căuta în fotbal. Probabil va mai dura ceva ani până să scăpăm de asemenea comportament”, a spus Răzvan Burleanu.

Cum se apără Adrian Mititelu jr.

În replică, băiatul lui Adrian Mititelu susține că s-a rezumat la „apostrofarea” lui Marian Barbu, că nu au existat amenințări și că nu l-a scuipat că arbitrul din Făgăraș.

„Cu privire la cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de la finalul meciului, vreau să dezmint total aceste acuzații. 

Într-adevăr, aflându-mă în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, l-am întâlnit pe Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care a avut-o ca arbitru pe toată durata partidei și pentru reaua-credință evidentă de care a dat dovadă în judecarea unor faze evidente din meci. Nu l-am scuipat și nici amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a omorât pe noi în acel meci. Am avut 2 penalty-uri clare neacordate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a mijlocașului dreapta”, a afirmat Mititelu jr.

Citește și: 

Octavian Popescu, avertizat din interior: „Gata cu plânsetele”

Strigătul de disperare al lui Mihai Pintilii în studioul GSP: „Mă pun să fac niște lucruri care nu au nicio logică!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dandana
dandana  •  11 Noiembrie 2023, 18:48

Eu cred ca politia nu își face treaba în Craiova. Cred ca acolo polițiști sunt corupți, frate sa facă niște proști ca ăștia legea în Craiova? Eu cunosc un fost polițist care era și interlop acolo, deci nu va mirați ca Junior spunea astea, se bazează pe ceva, bănuți aia ***. ***. Veți vedea că sunt murdari din cap până în picioare, ei cred ca prieteni sunt alături. Au prieteni doar profitori, în față ii pupă mana, în spate îl face *** și urât, pe al bătrân nu mai zic. Nici hainele de un milion nu-l mai ajută, cred ca la tv nu mai trebuie arătat. Copii au coșmaruri noapte după ce-l văd. Legea trebuie pusa în aplicare acolo, iar cei care ii susțin din politie trebuie sa plătească. Mafie mare în Craiova frate, și cu toate astea, bai asta este un copil cu scutece care vrea sa ia locul celor mari din Craiova. Eu ii dau 3 ani și înfundă pușcărie gravă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  11 Noiembrie 2023, 18:39
Postat de VanBasten1989 pe 11 Noiembrie 2023, 08:18

Eu il cred pe Mititelu junior. Are chipul unui om sincer, cu o educatie aleasa. Plus ca se iubeste cu Bunesa din Urlati.

Ce ai zis omule? Crede ce-ți spun acuma. Se crede mare interlop pe acolo, are câțiva prieteni care-l mănâncă dă bani și crede ca este tare. Curând acei prieteni îl vor face sa cadă tare, deja îl fac un prost și maimu[oi și asta prieteni lui. Burleanu trebuie sa interzică acești oameni în fotbal, este simplu ca bună-ziua. Tu ești unul dintre acei prieteni?

X01Y
X01Y  •  11 Noiembrie 2023, 18:09

Se pare că *** asta tatuată si-a luat complet lumea-n cap, înjurând și amenințând pe toată lumea. Tactica lui ***, la umbra lui Zmarandescu sărea la bătaie imediat. ***. N-aș vrea ca echipa să fie exclusă din campionat datorită *** și a tăicuțului lui, dar poate e singura modalitate sa scăpăm de ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează