FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Răzvan Burleanu, președintele FRF
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de , , - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 13:38 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 15:00

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a spus că i-a blocat numărul lui Gigi Becali. A precizat că e dispus să aibă o discuție cu patronul FCSB, însă cu o condiție. Șeful de la Casa Fotbalului a făcut în acel moment o referire la o discuție în privat cu Becali, în care acesta s-ar fi lăudat că ar fi dat bani unor arbitri în trecut. 

După Rapid - FCSB 1-0, arbitrul Horațiu Feșnic și Răzvan Burleanu, președintele FRF, au fost principalele ținte ale lui Gigi Becali.

Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”
DEZVĂLUIRI
Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”

Latifundiarul i-a scris câteva mesaje lui Burleanu, pe care nu l-a menajat nici în conferința de presă de a doua zi:

„La revedere, băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras”.

VIDEO. Răzvan Burleanu l-a blocat pe Gigi Becali: „Să aibă mai puține păcate de mărturisit”

Astăzi, la conferința de presă de la finalul Adunării Generale a FRF, a venit replica lui Burleanu. 

„Nu am urmărit conferința lui de presă, dar am înțeles ideea lui generală. În ceea ce privește retragerea, nu este prima dată când vedem această declarație. S-a retras, s-a întors, s-a retras, s-a reîntors.

Ce pot descrie, din cum l-am cunoscut pe domnul Becali, este un om foarte interesat de propria imagine și de bani. Atât timp cât unul dintre elemente va fi acolo, mă îndoiesc că se va retrage.

Vă confirm primirea primului mesaj chiar în noaptea meciului, al doilea mesaj a venit dimineața. I-am blocat numărul de telefon domnului Becali, așa că nu știu ce mesaje a mai trimis. Sunt mesajele pe care le-a comunicat public. Am făcut asta cu gândul la el, astfel încât să aibă mai puține păcate pe care să le împărtășească la următoarea spovedanie”, a precizat Burleanu.

Întrebat cum ar arăta fotbalul românesc fără Gigi Becali, Burleanu a taxat derapajele pe care patronul FCSB le-a avut de-a lungul timpului:

„Profilul unui patron care se consideră stăpân în relația cu jucătorii și antrenorii, care are un comportament discriminatoriu pe criterii de gen și nu numai, care consideră că fiecare om are un preț pentru a fi cumpărat, nu cred că are un viitor în fotbalul european”.

Răzvan Burleanu: „Becali să prezinte o listă cu 3 foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii”

Totuși, Burleanu lasă ușa deschisă pentru o reconciliere, cu o condiție, ca Becali să-i prezinte numele unor arbitri pe care i-ar fi mituit. Nu e clar la ce s-a referit șeful FRF, însă pare o aluzie la o discuție pe care a purtat-o în privat cu Becali, în care patronul FCSB s-ar fi lăudat că a dat bani unor arbitri. 

„Am vorbit cu domnul Argăseală (n.r. - președintele FCSB), astfel încât dacă domnul Becali își dorește, din punct de vedere instituțional ne putem vedea oricând. Avem toată deschiderea, nu sunt un tip ranchiunos.

Ce mi-aș dori de la această discuție, care cred că va avea loc, ce condiție aș avea ca să putem merge mai departe este ca el să-mi pună la dispoziție o listă cu 3 foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care dumnealui s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc.

Îi promit că lista va rămâne confidențială. La ultima întâlnire pe care am avut-o, aici, în sediul FRF, domnul Becali mi-a împărtășit din aceste practici legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizații sportive. Așa că aș fi curios să înțeleg mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a afirmat Burleanu.

Ulterior a venit cu o completare și a făcut o trimitere la blatul recunoscut de Becali în coferința de luni: „Bani sau alte beneficii, direct sau indirect, foști arbitri cu care dumnealui ar fi mai confortabil dacă s-ar afla la vârful fotbalului românesc.

Nu știu, întrebați-l dacă a făcut asta. Cu această ocazie am aflat și că domnul Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că este unul singur”.

Nu sunt un tip ranchiunos, câteodată încerc să mă pun în locul celuilalt și să înțeleg frustrarea, supărarea că nu mai poți controla un sistem asupra căruia probabil aveai o influență foarte mare în trecut.  

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi, ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?

- Mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Burleanu în seara meciului

Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
DEMISIE
Ziua și rezilierea în Liga 1 » Nicolae Dică și-a depus astăzi oficial DEMISIA de la CS Mioveni
Competiții viciate » 3 cluburi din Superliga încurcă teribil lupta pentru Europa, după ce nu au aplicat pentru licență
CUPELE EUROPENE
Competiții viciate » 3 cluburi din Superliga încurcă teribil lupta pentru Europa, după ce nu au aplicat pentru licență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (149)
calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  27 Aprilie 2023, 18:10

Spargerea ta că a fost furată. Opinie total greșită, mincinoasă și invocată tendențios. Deci fara valoare. Punct.

Dobermannul
Dobermannul  •  27 Aprilie 2023, 14:33
Postat de fantasma pe 27 Aprilie 2023, 12:44

Mulțumim, nu știam că patrupedele sunt atât de atente la adevăratele valori.

Hai zi ca esti bociu ca bucuria mea sa fie suprema.

Cristyan71
Cristyan71  •  27 Aprilie 2023, 13:31
Postat de 1ianuarie pe 27 Aprilie 2023, 11:04

Apreciez că ti-ai rupt din timpul prețios pentru a răspunde. Dacă mai ai puțin timp, mai taie puțin, să zicem 70% din numărul ăla (5 milioane) care reprezintă peste 25% din populația României, cred că ar fi un gest de normalitate!

Nu avem de ce sa tăiem deloc,sau făcut atâtea sondaje de-a lungul timpului care certifica treaba asta,nu am spus-o eu ca sa ma aflu în treaba......știu ca aceste cifre va șochează,dar încă o data accepta adevarul........restul e cancan. ......

Vezi toate comentariile (149)
Comentează