FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Onea iese în față: „Nu sunt un jucător dur! Am tras picioarele la spate pentru a-l proteja pe Coman”

Răzvan Onea, Rapid
Răzvan Onea, Rapid

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 07:39 / Actualizat marti, 02 mai 2023 08:20

Fundașul dreapta Răzvan Onea (24 de ani), autorul intrării crâncene asupra lui Florinel Coman în Rapid - FCSB 1-0, se apără: „Nu mă consider un jucător dur”.

În minutul 3 al derby-ului dintre Rapid și FCSB, Onea l-a luat pe sus pe Florinel Coman, cu o intervenție prin alunecare, pentru care foștii mari arbitri au considerat că se impunea eliminarea.

Apărătorul rapidist a scăpat cu „galben”, decizie agreată de șefii arbitrajului românesc, și a putut juca luni seara, cu CFR Cluj, la 3-1. La finalul partidei, Onea a dezvăluit cum a trăit ultimele zile.

Mutu, întrerupt de Petrescu în timpul interviului: „Îl înțeleg, îi mulțumesc pentru asta”
Rapid - CFR 3-1
Mutu, întrerupt de Petrescu în timpul interviului: „Îl înțeleg, îi mulțumesc pentru asta”

Răzvan Onea: „Cel mai important a fost că Florinel Coman a jucat duminică”

„Am încercat să evit cât mai mult tot ce s-a scris. Pentru mine a fost important că Florinel Coman a ieșit sănătos de pe teren. Eu n-am luat roșu, nu mi-am lăsat echipa în inferioritate numerică, iar el a putut să joace ieri (n.r. - duminică). 

M-am bucurat foarte mult, pentru mine asta a fost cel mai important toată săptămâna”, a răspuns el la DigiSport.

Referitor la faultul pe care l-a comis asupra lui Florinel, Onea a precizat:

„Au spus specialiștii ce am meritat, eu știu că după ce mi-am dat seama că nu pot ajunge la minge am încercat să-l protejez, mi-am tras picioarele la spate și cred că de asta nu am luat cartonaș roșu. Dacă aș fi mers cu talpa în față, aș fi luat cu siguranță, dar am încercat să-l protejez”.

Răzvan Onea, Rapid: „Nu mă consider un jucător dur”

Rapidistul a avut o intervenție dură și seara trecută, împotriva lui Ermal Krasniqi, pentru care a scăpat neavertizat. El consideră că decizia arbitrului Marcel Bîrsan a fost corectă:

„Nici măcar n-a fost fault. Am încercat să pun o contră la o centrare, iar domnul arbitru nici măcar n-a dat fault. L-am întrebat pe Krasniqi dacă l-am lovit și mi-a arătat că s-a lovit la față cu un alt coleg, avea sânge la gură. L-am întrebat dacă l-am lovit eu, a spus că nu.

Nu am luat niciodată cartonaș roșu direct. Am luat în Liga 2 pentru două galbene, unul pentru simulare, deci nu mă consider un jucător dur”.

6 „galbene”a primit Onea în acest sezon, în 31 de partide

VIDEO cu faultul comis de Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman

Mai multe știri din SuperLigă: 

Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

Mihai Stoica ripostează după ieșirea lui Neagoe: „O singură chestie inexplicabilă! Poate a văzut vreo mătușă din tribune și a fluturat baticul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 Mai 2023, 00:16
Postat de Misu1950 pe 02 Mai 2023, 08:30

Mai priveste de cateva ori cum ai dat buzna peste Coman, mai desteptule!! Ti-as da eu cateva picioare in spate, ca sa nu-ti mai dai tu!

Amice, asta e cusurul tău...ești violent verbal. Dacă mai ai ocazia sa revezi faza cu atenție, vei remarca ca Onea a întrat cu genunchii îndoiți în mare viteza. In urma contactului , Coman se rostogolește în aer acrobatic .Pana aici ...este o întrare în mare viteza cu un anumit grad de periculozitate dar fără al pune în pericol . Acum , vreau sa fi atent...Coman cade după contact și dacă rămânea pe loc după inerția cuvenita , ar fi putut sa-l pună pe gânduri pe arbitru...Or Coman mai face o rostogolire inexplicabila care pentru un ochi avizat arata ca n-a pățit nimic , ba încearcă o exagerare. Or arbitrul a procedat regulamentar ...dictand fault si cartonașul galben .

parpalache
parpalache  •  02 Mai 2023, 11:47

Onica!N-ai nici o șansa cu caracatița fcsb-ista din mass media!„Crima”ta-de neiertat pentru *** aia-a fost ca nu te-ai dat la o parte!Mai ales acum când CFR a cam terminat banii și titlul e...liber!Daca nu acum,atunci când și veniți voi sa incurcați socotelile?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  02 Mai 2023, 11:47

Onica!N-ai nici o șansa cu caracatița fcsb-ista din mass media!„Crima”ta-de neiertat pentru viermii aia-a fost ca nu te-ai dat la o parte!Mai ales acum când CFR a cam terminat banii și titlul e...liber!Daca nu acum,atunci când și veniți voi sa incurcați socotelile?!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează