FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Răzvan Petrariu n-a mai suportat tratamentul antrenorilor și la 24 de ani s-a retras din Liga 1: „Probabil voi lucra pe TIR”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 09:17

Răzvan Petrariu e un caz ciudat de fotbalist! La doar 24 de ani a luat decizia de a se retrage din fotbal și de a merge la muncă în Statele Unite ale Americii.

Ajuns la FC Voluntari în 2015 de la echipa orașului natal Bacău, Petrariu n-a apărat decât în 12 meciuri. N-a mai suportat să fie al treilea portar al ilfovenilor și s-a retras din activitatea sportivă!

„Am renunțat din cauza faptului că nu primeam nicio şansă, mereu eram al treilea portar. Rar s-au bazat pe mine, când am jucat cu Claudiu Niculescu am prins 10 meciuri. Jucasem bine. Aveam o perspectivă bună, dar tot au adus portar. A venit Mincă marţi şi sâmbătă a intrat titular. Decât să mă duc să mă chinui la Liga 3...”, a spus Răzvan Petrariu pentru Prosport.

Fostul portar susține că a avut oferte de a pleca, dar oficialii de la Voluntari s-au opus: „Au existat oferte în fiecare pauză, dar ei au dat bani pe mine, undeva la 80.000-90.000 de euro, şi nu au vrut să mă lase să plec. Eu am considerat că, dacă voi merge la o altă echipă, mi se poate întâmpla la fel. Decât să prelungesc agonia, să mă trezesc la 28-29 de ani fără să realizez nimic, am luat decizia de a renunţa. E o decizie definitivă, aici nu am de gând să fac fotbal”.

razvan petrariu1

Petrariu a explicat ce va face în SUA: „Probabil voi lucra pe TIR, încă nu sunt decis 100%. Am mai multe posibilităţi, eu de-abia am ajuns. Sunt prins încă de Voluntari. Încă n-am reziliat contractul cu ei. Deci nici n-aş putea să merg în altă parte oricum. Ei au vrut să pună o clauză prin care echipa respectivă să plătească suma de bani pe care ei au plătit-o pe mine. Eu am fost de acord cu rezilierea, dar ei au fost prinşi cu jucătorii, cu pregătirile şi n-am mai apucat să semnez nimic. Şi am plecat, aveam deja bilet, nu puteam să mai aştept”.

2 trofee are în palmares Răzvan Petrariu, o Cupă a României și o Supercupă a României cu FC Voluntari

„Cu Cristiano Bergodi nu am vorbit. N-am vorbit niciodată personal cu el de când a venit. Nu am fost eu genul să cer explicaţii şi el era un antrenor profesionist, care rar venea în vestiar, doar la şedinţe înainte de meci şi după meci. Nici cu antrenorul de portari n-am vorbit, n-am avut o relaţie prea bună cu el. Au fost nişte neînţelegeri între noi. Nu de anul ăsta, de când am venit. El nu prea m-a dorit la club” Răzvan Petrariu

Citește și:

DINAMO - CRAIOVA // Carlos Fortes se reîntâlnește cu „câinii”, de la care a început ascensiunea lui în fotbalul românesc: „Dacă suntem concentrați și agresivi, vom câștiga!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Iulie 2019, 12:03

Exista Posta rapida , DHL daca vor sa te ajute ajung actele in 3 zile !

caminero
caminero  •  21 Iulie 2019, 11:21

O atitudine corectă. N-a ieșit în presă să se plîngă pur și simplu că n-a primit șanse, că el e bun dar nu-l vede nimeni, etc. A luat hotărîrea să schimbe macazul în mod dradtic - bravo lui!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează