FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ioan Andone, după transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent!”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 08:38 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 09:50

Ioan Andone (61 de ani) a comentat transferul lui Moruțan la Galatasaray.

Fostul antrenor din Liga 1 susţine că Becali ar fi putut câștiga mai mulți bani din transferul lui Olimpiu Moruțan, dacă acesta avea o prestație mai bună în acest sezon, dar susține că pentru fotbalist este un pas înainte.

„Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent. A avut oscilaţii de formă. Eu cred că e un transfer bun pentru FCSB şi pentru campionatul românesc. Suma este mare. Eu am fost antrenor... domne când e o ofertă pentru jucător şi nu e Arabia Saudită, Emiratele Arabe, de unde vii mai greu la naţională... 

Aici e vorba de Galata. Au fost o grămadă de jucători români, care au reuşit acolo. Au plecat la Valencia, cum a fost cazul lui Adrian Ilie. Eu spun că e în regulă, acum depinde de el” a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Moruțan, transfer la Galatasaray

Moruțan s-a transferat de la FCSB la Galata pentru 4,2 milioane de euro, a anunțat patronul Gigi Becali. Turcii vor mai achita încă 1,5 milioane dacă echipa lui Fatih Terim se va califica în grupele Europa League.

În turul play-off-ului de UEL, Galatasaray a remizat în deplasarea din Danemarca, 1-1 cu Randers. Returul se joacă în Turcia, joi, pe 26 august.

Câți bani ia FC Botoșani după transferul lui Moruțan la Galatasaray

Și FC Botoșani, fosta echipă a lui Olimpiu Moruţan (22 de ani, mijlocaș ofensiv), are de câștigat după transferul acestuia la Galatasaray. 

Din informațiile GSP, FC Botoșani mai avea 9% din drepturile jucătorului, astfel că echipa patronată de Valeriu Iftime va încasa 378.000 de euro.

Eu îl știam pe Gigi un negociator mult mai bun. Vă spun foarte sincer că mi se pare cam mică suma pe care Gigi a obținut-o pentru Moruțan. Dar chiar și așa eu îmi astept acum partea din ăia 4 milioane și ceva pe care Gigi a spus că îi va primi. Nu o să stau să aștept să vedem dacă Galata o să intre în grupe că aia nu sunt bani siguri că îți mai vin.

-Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, potrivit ProSport

Victor Angelescu: „Din punct de vedere moral, FCSB e Steaua!”

Citește alte știri despre FCSB:

Reacția lui Bogdan Stelea după anunțul lui Becali că nu se mai implică la echipă: „Se râde, dar nu e de râs. Sper să se țină de cuvânt”

FCSB a mai ratat un transfer! Becali: „Atât vrea? Îmi vine să râd, nu-i merge cu mine!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
10218917765836120
Muntean Dan  •  25 August 2021, 10:39

Falcosule, vezi-ti de clubul tau !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează