FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Reacție tranșantă în conflictul Harlem Gnohere - Gigi Becali: „Patronul nici nu știe contractele!”

Gigi Becali nu-l mai place pe Harlem Gnohere
Gigi Becali nu-l mai place pe Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 08:25

Situația de la FCSB este una tensionată, după ce între patronul Gigi Becali și francezul Harlem Gnohere (32 de ani) s-a iscat un conflict pe tema contractului atacantului.

  • CONTEXT: Gnohere este căzut în dizgrația lui Gigi Becali și va da clubul în judecată, după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România;
  • Francezul a răbufnit pe Instagram cu un mesaj controversat, care pare a fi un atac către Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie: „Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”
  • Gigi Becali spune că jucătorul va continua să fie în șomaj tehnic

Narcis Răducan, fost director sportiv, la FCSB a comentat situația de la fosta sa echipă. Acesta a spus că Gigi Becali nu știe exact ce contracte au jucătorii, iar Gnohere a greșit când l-a atacat.

Patronul nici nu ştie de contracte! Gnohere n-ar trebui să-l atace pentru că nu patronul ţine evidenţa fiecărui contract. Să ştii că «Bizonul» n-a făcut niciodată astfel de lucruri. De aia tot încerc să cred că s-a referit la altceva. Cred că trebuie să-l întrebăm la ce s-a referit. Dar dacă a făcut-o, e foarte urât!

Sunt subiectiv pentru că am lucrat cu el şi mi-e greu să-l critic. Chiar dacă uneori era judecat şi luat la mişto din cauza kilogramelor, el nu a depăşit măsura niciodată. Acum a depăşit-o, din ce îmi dau seama! De aia eu sper să revină, să-şi ceară scuze sau să spună că s-a referit la altceva, pentru că, altfel, nu e frumos ce a făcut”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre FCSB:

A căzut transferul lui Florinel Coman în MLS?! Anunțul făcut de Giovanni Becali: „Era deja acolo”

Gigi Becali și Adrian Mititelu primesc ajutor de la CNCD: „Vom acționa până la sfârșitul stării de urgență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  27 Aprilie 2020, 09:06

Da, nu e nevoie sa stie Becali toate amanuntele din contract. Dar e mare nevoie sa se documenteze inainte de a da din gura. Dar si Gnohere a gresit. Boala lui Becali nu e Alzheimer. E alta, care tine de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează