FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / Reda Jaadi le explică dinamoviștilor care e situația sa reală: „Am cerut două lucruri” + Încă un fotbalist în afara lotului

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 17:29

Șefii lui Dinamo vor să-l convingă pe Reda Jaadi, 24 de ani, să rezilieze contractul, însă jucătorul trage cu dinții să rămână. Mijlocașului i s-a transmis deja că nu intră deloc în vederile echipei.

Fotbalistul adus de Mircea Rednic în ianuarie a fost exilat și s-a antrenat separat la Săftica, atunci când echipa a fost în cantonament în Marbella, alături de Thanasis Papazoglou, care astăzi a semnat cu FC Voluntari.

Deși nu mai e dorit în Ștefan cel Mare, Reda Jaadi a făcut vizita medicală. Clubul l-a obligat să facă acest lucru pentru a nu risca vreo accidentare nedorită în timpul în care se pregătea separat.

Reda Jaadi a explicat pentru GSP.RO care este situația sa la zi, având în vedere că au apărut tot felul de speculații în ceea ce-l privește: „Vreau să-i informez pe fanii lui Dinamo despre situația reală, fiindcă au apărut tot felul de lucruri false despre mine, multe minciuni, iar imaginea mea a fost afectată. Niciodată n-am cerut salarii compensatorii pe 2 ani ca să plec! Asta e o altă minciună. Nu princep cine a venit cu chestia asta. Eu am cerut două lucruri: să mă antrenez ca să joc cu Dinamo, ca orice fotbalist al clubului, ori să fiu plătit și să plec.

N-a fost vorba niciodată de salariile pe doi ani, ci doar să mă antrenez normal cu echipa. Dacă ar fi să fiu plătit, e sub un an de contract, din salarii. Să joc la Dinamo este prima mea opțiune. Dar dacă nu sunt dorit... Am vorbit cu Bogdan Bălănescu și, sincer, chiar nu vreau să pun presiune pe club, pe echipă. Mi-a promis că luni ne vom vedea cu antrenorul, după meciul cu Craiova, și vom vedea ce vom discuta. Eu am venit la Dinamo să joc, să strălucesc, să ajut clubul să crească. Nu să mă antrenez singur, în afara lotului. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu ca doi bărbați, vă spun doar adevărul”, a spus Jaadi pentru GSP.RO.

„N-a fost nicio discuție vizavi de revenirea lui Reda sau a lui Nabil la prima echipă. Vizita medicală era obligatorie, nu e ceva ieșit din comun. Urmează programul stabilit de conducerea clubului, în afara primei echipe”
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

„Situația lui Reda Jaadi e simplă din punctul de vedere al lui Dinamo. Nu s-a pus problema să se mai întoarcă la prima echipă, nu se va întoarce. Este pe lista de transferuri, la prima ofertă poate pleca. Se pregătește separat, a făcut vizita medicală fiindcă așa e regulamentar. El nu mai intră în vederile staff-ului tehnic. Fratele său, Nabil, a primit foaie de la noi că poate da probe în străinătate”  Florin Prunea pentru GSP.

Încă un jucător DAT AFARĂ

„Mamotou NDiaye e în aceeași situație. A cerut câteva zile libere să vorbească cu impresarul său, să găsească o soluție de a se despărți amiabil de Dinamo. Nici el nu mai intră în vederile clubului, e pe lista de transferuri, asta e situația, să vedem ce oferte vor avea. Și el se va antrena separat”, a precizat managerul general al „câinilor”.

Reda Jaadi a cerut salariile pe doi ani de contract, cât mai are cu roș-albii, în timp ce fratele său, Nabil, a plecat să dea probe la Raja Casablanca.

1 golîn 14 meciuri a reușit Reda Jaadi pentru Dinamo în sezonul trecut din Liga 1

Vezi și:

VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  20 Iulie 2019, 09:58

Si uite asa ajunge Dinamo la dezastru,probabil este planificat.

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  19 Iulie 2019, 10:53

Și ăsta mare fotbalist, nu era în stare sa facă un dribling. Chiar nu știu ce a văzut Rednic, la el și la ceilalti jucători?

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  19 Iulie 2019, 10:50

Vad aici comentarii ca dece da afară jucătorii aduși de Rednic, pai cu acești jucatori era sa jucam barajul la retrogradare. Voi nu gândiți fanii aștia a lui Rednic!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează