FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO » „Regreți că ai jucat la FCSB?” » Cum a răspuns Adi Petre: „Îmi pare rău de un lucru”

Adrian Petre (22 de ani), fostul atacant de la FCSB, în prezent la Cosenza Calcio (liga a doua din Italia), are acum canal de YouTube.
Adrian Petre (22 de ani), fostul atacant de la FCSB, în prezent la Cosenza Calcio (liga a doua din Italia), are acum canal de YouTube.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 07:24 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 10:12

Adrian Petre (22 de ani), fostul atacant de la FCSB, în prezent la Cosenza (liga a doua din Italia), are acum canal de YouTube.

„Vă salut! Eu sunt Adrian Petre și acesta este primul video de pe canalul meu de YouTube. Prin această cale doresc să răspund mai ușor întrebărilor pe care le primesc frecvent și să interacționez mai bine cu persoanele care îmi urmăresc activitatea”, și-a început vârful de atac discursul în primul vlog.

Adrian Petre: „Îmi pare rău că nu m-am impus la FCSB”

Așa cum era de așteptat, Petre nu a scăpat de întrebările legate de perioada sa nefastă de la FCSB.

  • Abonat: „Regreți că ai jucat la FCSB?”
  • Adrian Petre: „Nu regret nimic din ce am făcut și din ce voi face în viață, cu atât mai mult nu o să regret niciodată că am venit la FCSB. Am întâlnit oameni minunați, colegi foarte buni, oameni din staff foarte profesioniști. Singurul fapt pe care îl regret este că nu am reușit să mă impun și să petrec cât mai mult timp la FCSB”

Împrumutat de clubul lui Becali în Italia, Petre nu a convins până acum nici la Cosenza. A bifat 9 meciuri oficiale, fără să marcheze vreun gol.

Adrian Petre la FCSB:

  • a semnat în februarie 2020 cu roș-albaștrii;
  • a venit din Danemarca, de la Esbjerg;
  • a jucat 15 meciuri;
  • a reușit doar 3 goluri.

VIDEO. Imagini din cantonamentul lui FCSB » Jucătorii trag tare la antrenamente

Citește mai multe știri despre FCSB:

Se face! FCSB realizează al doilea transfer al iernii: „Am tras cât am putut de bani”

Transfer blocat chiar de fotbalistul lui Gigi Becali: „Ne-am înțeles cu Argăseală, dar nu vrea băiatul”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  07 Ianuarie 2021, 13:57

Cand se va retrage din activitatea competitionala va fi aceiasi speranta a fotbalului romanesc. Asa cum se retrag mai toti fotbalisti romani umflati de mass media.

persanu
persanu  •  07 Ianuarie 2021, 13:08

Problema lui Petre este cea a jucatorului roman . Cand ajungi in ziare ai impresia ca esti mare vedeta, deci ce sa mai dai 100% la antrenamente sa-ti castigi painea ?Evident ca daca la antremanet nu dai 100% nici la meciuri nu o sa dai , ai impresia ca joci din talent. Si uite asa caderea de la impresia de vedeta inapoi la neicanimeni este rapida dar si mai trist este ca este extrem de dureroasa. Cand ajungi in lumina reflectoarelor si nu profiti de asta in sensul bun al cuvantului ... ajungi sa pui gresie si sa fi platit la metru.

1948forever
1948forever  •  07 Ianuarie 2021, 11:10
Postat de cri5ti pe 07 Ianuarie 2021, 10:52

Apucă-te de YouTube băiatule... mai este unu mare speranța ajuns YouTuber....Chitosca parca îl cheamă.... problema pt care nu te impui pe unde mergi.. ești chiar tu.. îl blamam pe cioban... dar o lipsa mai mare de interes în meciurile în care jucai... rar mi-a fost dat sa vad

de ce sa blamezi ciobanul? e de vina ciobanul ca i-a dat sanse si el rata din 5m cu poarta goala?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează