FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reintră Edward Iordănescu în calcule pentru banca FCSB? Narcis Răducan a lămurit situația: „Îl susținem 100%”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 12:01

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit în această dimineață despre situația lui Edward Iordănescu, antrenor care și-a anunțat intenția de a pleca de la Gaz Metan Mediaș.

Deși în trecut Iordănescu jr. a reprezentat o țintă concretă pentru Gigi Becali, o posibilă venire a acestuia la FCSB e exclusă de Narcis Răducan, directorul sportiv al roș-albaștrilor, care îi acordă credit total lui Bogdan Argeș Vintilă. 

„Peste tot poate face performanță. E un antrenor foarte bun, chiar îmi pare rău de situația lui de acolo. Totuși, e exclus să-l luăm în calcul, avem un antrenor pe care îl susținem 100%” , a spus Narcis Răducan, la Pro X. 

La un pas să plece de la Mediaș

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a anunțat că va cere rezilierea contractului în perioada imediat următoare. 

„Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să îi anunţ că voi dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională. Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie”, a declarat Edi Iordănescu conform gaziști.ro, imediat după surprinzătoarea înfrângere suferită cu Foresta Suceava, 1-2, în șaisprezecimile de finală ale Cupei. 

Vezi și: 

ȘOC în Liga 1! Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan Mediaș!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kenzo4play
kenzo4play  •  25 Septembrie 2019, 13:02

Gigi Becali are sustinerea lui Narcis pentru postul de antrenor, foarte frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează