FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce impact pe rețelele de socializare ale Universității Craiova. Câți urmăritori noi le-a adus proaspăta achiziție în numai o oră!

Denil Maldonado, stânga // FOTO: Imago
Denil Maldonado, stânga // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 21:11 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 23:31

Universitatea Craiova a dat lovitura cu Denil Maldonado. Cel puțin pe rețelele de socializare. Într-o oră de la prezentare a bifat 487 de noi urmăritori, dintre care 472 din Honduras, țara de origine a fundașului în vârstă de 25 de ani.

Clubul lui Mihai Rotaru a oficializat marți seară transferul lui Denil Maldonado. „Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC”, a anunțat gruparea din Bănie, într-un comunicat publicat la 19:00, ora României.

FCSB a făcut al treilea transfer al iernii! » Gigi Becali: „A semnat cu noi”
FCSB
FCSB a făcut al treilea transfer al iernii! » Gigi Becali: „A semnat cu noi”

Universitatea Craiova a câștigat 472 de urmăritori din Honduras în prima oră de la anunțul lui Denil Maldonado

Informația a apărut, exact în același timp, și în țara natală a jucătorului. Iar în prima oră de la postare, pagina de Instagram a clubului a fost luată cu asalt! Universitatea a bifat 487 de noi urmăritori (followers), dintre care nu mai puțin de 472 din Honduras!

De asemenea, pe pagina de Facebook a Universității au apărut în cele 60 de minute de la anunțul transferului 45 de comentarii de la fani din Honduras. Maldonado, internațional cu 29 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, a fost adus de la FC Montagua, sub formă de împrumut.

Mihai Rotaru a plătit 200.000 de euro pentru împrumutul lui Denil Maldonado

Patronul Mihai Rotaru a plătit 200.000 de euro acum, iar în ianuarie 2025 îl poate transfera definitiv, dacă plusează cu 500.000 de euro. Denil Maldonado va purta tricoul cu numărul 3 în Bănie și se va bate pentru cele două locuri din centrul apărării cu Raul Silva, Gjoko Zajkov și Juraj Badelj.

Ultimii doi au fost recuperați după accidentări de lungă durată, se pregătesc normal și vor fi la dispoziția antrenorului Ivaylo Petev pe 21 ianuarie, când Universitatea Craiova joacă în Bănie, împotriva Farului Constanța.  

Ce a făcut Denil Maldonado la Los Angeles Galaxy

Maldonado, a doua achiziție a oltenilor în această iarnă, după finlandezul Pyry Soiri, a petrecut anul 2023 în SUA, la Los Angeles FC, tot sub formă de împrumut.

În tricoul grupării din MLS a bifat 25 de meciuri, a înscris un gol și a primit 7 cartonașe galbene.

Mai puteți citi:

Bayern Munchen, ofertă OFICIALĂ pentru Drăgușin: „Mai mulți bani decât Tottenham, vor să-l deturneze!”

Rezultat istoric! România a bătut și Slovacia și a câștigat grupa de la Campionatul European de Polo cu punctaj maxim + Când și cu cine vor juca „tricolorii” în play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  10 Ianuarie 2024, 15:25

Numa transferuri unu si unu prin supermamaligă indiferent de echipa

dandana
dandana  •  10 Ianuarie 2024, 09:40

Fin păcate doar doi jucători în apărare nu aduce cupa sau titlu m trebuie graba la cel puțin un mijlocaș bun, atacanți pot să-și revină dacă au pase de care pot profita. Dar frate de ani de zile se cer mijlocași de valoare și nu se aduc, parca face de-*** acest patron. Și aduce numai și numai apărători de 5 ani la dracu. Zici că-i servește la cină, nu ai cum sa ai o obsesie sa aduci apărători

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează