FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

OFICIAL Încă o revenire curioasă în Superliga! » Fostul antrenor principal al echipei, adus înapoi după 6 luni

FCU Craiova - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan (GSP)
FCU Craiova - CSU Craiova/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 10:08 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 10:41

FCU Craiova continuă repatrierile inedite. După ce l-a readus pe Nicolo Napoli pentru mandatul #10, clubul oltean a anunțat și revenirea la echipă a lui Florin Drăgan, pe postul de antrenor secund.

Drăgan revine la FCU Craiova, după 6 luni de la plecare. El era demis în octombrie 2023 de Mititelu. Drăgan se ocupase de pregătirea echipei, alături de Paul Răducan, cel care deținea licența PRO, și de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Noi detalii despre fostul atacant al Craiovei Maxima, după ce a suferit un AVC » Va fi mutat la București
universitatea craiova
Noi detalii despre fostul atacant al Craiovei Maxima, după ce a suferit un AVC » Va fi mutat la București

Florin Drăgan a revenit la FCU Craiova

Încă o revenire curioasă în Superliga! » Fostul antrenor principal al echipei, adus înapoi după 6 luni
Florin Drăgan/ foto: Facebook @FCU Craiova

„Florin Drăgan revine în staff-ul FCU! Începând de astăzi, Florin Drăgan completează staff-ul FCU, revenind în poziția de antrenor secund. Bine ai revenit, Florin Drăgan!”, a transmis FCU Craiova pe pagina de Facebook a clubului.

Drăgan va avea un rol important în timpul ședințelor de antrenament, după ce Mititelu i-a reproșat în trecut lui Napoli că nu se implică suficient. Italianul va decite totuși tactica și alcătuirea echipei.

După plecarea lui Drăgan, din toamnă, FCU Craiova l-a adus pe Giovanni Costantino, demis la finalul lunii februarie și înlocuit cu Nicolo Napoli, aflat la al 10-lea mandat pe banca oltenilor. Iar suporterii au comentat amar situația de la clubul aflat la retrogradare: „Urmează Dan Vasilică! Se reface conducerea colectivă”.

Preparatorul fizic Dan Vasilică a plecat de la FCU Craiova pe 19 februarie și a fost înlocuit cu Vlad Țăran.

FCU Craiova e la un punct în fața lui Dinamo, la startul play-out-ului

FCU Craiova trece printr-o perioadă grea în Superliga. După ce a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, elevii lui Nicolo Napoli au intrat în play-out pe locul 13, care duce la barajul de menținere/promovare.

Juveții au doar 16 puncte în campionat, cu două peste FC Voluntari, prima aflată sub linie. Oltenii își propun însă o clasare pe locul 7 sau 8, pentru a juca barajul care ar duce în preliminariile Conference League.

Trebuie să existe un moment zero. Suntem aproape și de retrogradare, dar trebuie să ne revenim. Am și pierdut numărătoarea înfrângerilor. Craiova trebuie să revină.

Este de neimaginat că am ajuns aici. Ce pot să vă spun? Odată cu revenirea lui Nicolo Napoli echipa a arătat foarte bine. Am pierdut meciul pe baza unei greșeli personale a fundașului dreapta. Eu zic că am arătat foarte bine și am dominat echipa de pe locul 4. Asta arată că putem să ne batem cu oricine. Mai putem salva acest sezon, suntem în Cupa României.

- Adrian Mititelu Jr., conducător FCU Craiova

Clasamentul din play-out

VIDEO. Declarațiile lui Mititelu Jr. după FCU Craiova - CSU Craiova 1-2

Citește și:

Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă
ANTRENOR
Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă
Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
FCSB
Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  15 Martie 2024, 04:54
Postat de DMA87 pe 13 Martie 2024, 21:34

E clar! Urmează revenirea lui Vasilică.

Și revenirea în B! Și desființarea!

DMA87
DMA87  •  13 Martie 2024, 21:34

E clar! Urmează revenirea lui Vasilică.

portardelegenda
portardelegenda  •  13 Martie 2024, 20:30

Au ajuns acesti manipulatori de gardulețe si copete sa fie persoane ce prezinta interes. De ai am uitat stiința jocului care ne a consacrat ca si ,,brazilienii Europei " . Marile ,,somități " ale antrenoratului ramânesc iși ia în staf câte un astfel de agarici ( care de obicei ajunge bâza vestiarului ) si îi deleaga competențe complete in timp ce ei vorbesc la telefon în timpul antrenamentrlor cu diversi impresari cu care si negociază parandăratul. Asta coroborat cu un presedinte FRF care i preocupat permanent de ,,vopsit gardul " ca sa ascunda leopardul si un presedinte de Ligă prezent precum.Luceafărul eminescian ( azi îl vedem ,si nu e ). A , nea am calificat la euro ( cu 24 de echipe ) . Mare realizare . Vai si amar

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close