FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Universitatea Craiova presează, riscă Gigi Becali cu Farul? Unica dilemă din primul „11” al lui FCSB

Cum ar putea arăta echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul. Foto: GSP
Cum ar putea arăta echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul. Foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 10:27 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 10:27

FCSB este presată să învingă la Ovidiu, cu Farul, după ce Universitatea Craiova a venit la 4 puncte în spatele liderului, ca urmare a victoriei cu Rapid, pe teren propriu, 2-1.

  • Farul Constanța - FCSB se joacă duminică, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Primasport 1, Orangesport 1 și Digisport 1.

Înaintea rundei a doua din play-off-ul Superligii, FCSB are 35 de puncte, cu 10 mai mult față de Farul, ocupanta poziției a 5-a.

Postul de fundaș dreapta, singura dilemă a lui FCSB în meciul cu Farul

FCSB nu se va putea baza în duelul cu „marinarii” pe Ovidiu Popescu și Luiz Phelipe, accidentați în pauza pentru jocurile echipelor naționale. Singura dilemă a roș-albaștrilor este în privința postului de fundaș dreapta pentru care Valentin Crețu și Nana Antwi sunt opțiunile la dispoziție.

Utilizat cu precauție după eliminarea din partida cu FC Voluntari, ghanezul de 23 de ani pare să nu fie favorit pentru un post de titular.

Cum ar putea arăta FCSB în partida cu Farul:

Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut - Băluță, Olaru, Fl. Coman - Oct. Popescu

„Amândoi vor fi în afara lotului pentru acest meci. Luis Phelipe încă de săptămâna trecută a simțit ceva la antrenamente, iar Ovidiu a simțit o durere la genunchi acum două zile. Vor fi în afara lotului și vom vedea ce se va întâmpla cu ei după.

E normal să ai accidentări în această perioadă, dar trebuie să găsești soluții în jucătorii pe care îi ai”, a declarat Elias Charalambous într-o conferință de presă.

VIDEO. Elias Charalambous, misterios în privința viitorului său la FCSB

Chiricheș ar putea prinde minute, după 7 luni

După 75 de minute jucate în amicalul cu Gloria Buzău, disputat săptămâna trecută, Vlad Chiricheș este recuperat fizic astfel că ar putea prinde minute pe teren la Constanța.

Fundașul central nu a mai evoluat într-o partidă oficială de 7 luni, după accidentarea musculară suferită la finalul lunii august, în FCSB - UTA 1-2. Chiar dacă tehnicianul spune că veteranul formației ar putea intra încă din primul minut, ideea ar putea fi totuși riscantă în condițiile în care duelul se anunță a fi unul dificil.

După ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. Important este să revin să joc, iar la final sper să spun că le-am îndeplinit. Nu mă ascund că-mi doresc să joc la echipa națională, e important să revin acum și să joc restul meciurilor. Apoi vom vedea ce decizie se va lua. Mi-aș fi dorit să joc la națională, dar băieții care au făcut-o au rezolvat calificarea, au făcut lucruri foarte bune și trebuie felicitați.
- Vlad Chiricheș

Citește și:

Florinel Coman ar fi primit oferta carierei: „Două milioane de euro salariu”
FCSB
Florinel Coman ar fi primit oferta carierei: „Două milioane de euro salariu”
Jayson Papeau râde de rivalul de la FCSB: „E bun, dar nu mi-a pus probleme”
RAPID
Jayson Papeau râde de rivalul de la FCSB: „E bun, dar nu mi-a pus probleme”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
adybumbescu
adybumbescu  •  31 Martie 2024, 21:25

mamaa e mai petarda Radaslavescu decat Tavi Popescu,e mancat acolo in langa Cretu

mereugigist
mereugigist  •  31 Martie 2024, 20:19

Presează până etapa următoare când Mihăiță își primește consacratul na, na, na. Ai lui Mihăiță și-au făcut datoria, au deraiat trenurile incomode, le-au remizat în triajul Pipera și așteaptă recompensa, doar vine Paștele peste o lună, nu-i așa?

adybumbescu
adybumbescu  •  31 Martie 2024, 19:15

Ba ce frustrati sunteti ba zau asa ,KFR ul e campioana omeniilor ,a castigat ani la rand cu rezultate dubioase o gramada de titluri,*** nu e in stare in Superioritate Numerica si cu gol marcat 2 partide si incepeti cu OMENIILE ca sunteti FRUSTRATI haahahahah,oricum nu aveati vreo sansa la ce diferenta de puncte era inainte de play off ,e de cacao porcaria asta cu play off si injumatatirea punctelor ,ca altfel FCSB ul ar fi luat vreo 4 titluri pana acum.Eu nu vad *** ul sa castige ceva anul asta dupa partidele din play off cand v-au dat arbitrii om in plus si penalty si tot degeaba,pupati l pe Bergodi ca e in stare de OMENII la ce schimbari face si cum gestioneaza pana acum partidele din play off cred ca vi s-a urcat la cap victoria cu FCSB si credeati ca deja trebuie sa va inmaneze titlul Hahaahahahah cred ca v-o furati cu KFR ul si va dati la fund sa va luati de mana cu Catalinn hahaahahah auzi si tu OMENII pai la ce omenii ati avut voi cu *** in 2 partide si tot degeaba chiar ca sunteti Penibili HAHAHA in partida cu Craiolguta nu ati avut un sut pe spatiul portii pana la golul lui FUNSHO sunteti OMENOSI Hahahahahahh

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează