FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A fost martor la negocierile Șucu - Hagi pentru Borza și dezvăluie: „Mașină de fițe, chimie din prima! Apoi ne-a invitat la restaurant”

Dan Șucu (în stânga) și Gică Hagi
Dan Șucu (în stânga) și Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 16:25 / Actualizat marti, 15 august 2023 17:48

Robert Niță (46 de ani), fost atacant la Rapid, spune că a participat la negocierile dintre Dan Șucu și Gică Hagi pentru transferul fundașului stânga Andrei Borza (17) și dezvăluie cum a fost la masa tratativelor.

Rapid a rezolvat astăzi cel mai costisitor transfer al verii. În Giulești a ajuns fundașul stânga Andrei Borza, jucător important la Farul în echipa cu care dobrogenii au cucerit titlul, în schimbul căruia clubul lui Gică Hagi încasează 800.000 de euro. Totodată, Farul păstrează 10% din drepturile jucătorului. 

Andrei Borza, prezentat oficial la Rapid: „Ei m-au determinat să fac acest pas”
RAPID
Andrei Borza, prezentat oficial la Rapid: „Ei m-au determinat să fac acest pas”

Robert Niță, fost jucător la Rapid, a participat la negocierile purtate direct de cei doi acționari principali ai cluburilor, Dan Șucu și Gică Hagi, fiind amic cu amândoi. Apoi a dezvăluit care a fost dinamica de la masa tratativelor.

Robert Niță a fost martor la negocierile Dan Șucu - Gică Hagi pentru Andrei Borza: „Chimie din prima”

„Am participat împreună cu domnul Șucu la discuțiile de la Constanța. În primul an nu există clauză de reziliere, iar după aceea se vorbește de peste 2 milioane.

Jucătorul va semna un contract pe 4 ani, suma de 800.000 de euro pentru Farul, plus 10% procente dintr-un eventual transfer, iar valoarea totală a tranzacției ajunge undeva în jurul sumei de 1.000.000 de euro, un efort financiar important pentru România”, a precizat Niță la Fanatik.

Acesta susține că ultima rundă de discuții s-a încheiat rapid, după numai 20 de minute, discuțiile dintre Dan Șucu și Gică Hagi decurgând lin.

„Gică Hagi ne-a primit foarte frumos, ne-a invitat la hotelul lui din Constanța”

„Transferul ăsta se făcea oricum, nu a depins de eșecul cu Petrolul. Este primul transfer făcut de domnul Șucu, cu implicarea directă a dânsului. Domnul Șucu a mers la negocieri, Hagi ne-a invitat la hotelul lui din Constanța, ne-a primit foarte frumos.

A fost chimie din prima, sunt doi oameni care au făcut ceva și în mediul de business și în sport și sunt doi oameni care știu ce vor. Când doi oameni știu ce vor, cifrele sunt negociabile și reglabile.

Domnul Angelescu se înțelesese duminică cu domnul Giovanni Becali, cu familia jucătorului, pentru că este încă minor, și cu jucătorul.

A fost informat domnul Hagi că din punct de vedere al jucătorului este totul ok, am luat legătura telefonic cu domnul Hagi, ne-a invitat la Constanța, iar acolo discuțiile au durat mai puțin de 20 de minute”, a completat fostul atacant.

Știi cum m-am simțit? E prima oară când mă sui și eu într-o mașină d-asta de om de afaceri. Am stat în spate, niște fițe, mi-am făcut și câteva poze. Eram așteptați la bulevard când să facem dreapta, la barieră, la intrarea în garajul subteran.

Și în garaj ne mai aștepta cineva: «Veniți după mine, vă rog, urmați-mă». Direct în birou la domnul Hagi au fost discuțiile, apoi ne-am afișat pentru că ne-a invitat domnul Hagi la restaurant să mai stăm puțin de vorbă, să mai discutăm despre fotbal. 

- Robert Niță

Mai multe știri despre Rapid:

„Îi ajut pe băieți pe partea medicală” » Diana Șucu, despre „singura implicare” de la Rapid: „Să vă dau un exemplu”

3 variante de echipă la Rapid, după transferul lui Andrei Borza

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (25)
atthur
atthur  •  16 August 2023, 10:51

Da' nita ăsta ce "învârte" la abba???Dacă încearcă să-l imite pe Becali și ia "perlele"(a se citi "tepele" de la rege),acu' cred că avea nevoie și de un luțu!!! După A,urmează doi de B...Doamne ajută și Amin...!!!...

Misu1950
Misu1950  •  16 August 2023, 09:39

Eu nu cred ca transferul s-a facut doar pentru 800.000... Pe langa astia, cred ca d-l Sucu ii va mobila vreo 5 camere lui Hagi la hotel! Iar Nita in calitate de supraveghetor al mobilei a fost acolo...

cordell.hull
cordell.hull  •  16 August 2023, 08:50

*** ceva?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close