FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

VIDEO S-a întors Ianis Stoica! „Doppietta” în fața rivalei CFR Cluj + penalty scos la golul 3

U Cluj - CFR Cluj (foto: Raed Krishan - GSP) +27   FOTO
U Cluj - CFR Cluj (foto: Raed Krishan - GSP)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 22:54 / Actualizat luni, 21 august 2023 23:46

Ianis Stoica, 20 de ani, atacantul trimis de FCSB la Universitatea Cluj, a fost omul primei reprize din derby-ul „Șepcilor Roșii” cu CFR Cluj. Vârful a înscris golurile de 1-0 și 2-0, după o îndelungată perioadă de „secetă”, care l-a îndepărtat și de formula de start, dar și de clubul-mamă. N-a fost seara lui „U”, care a pierdut în final cu 3-4. 

Fiul lui Pompiliu Stoica a deschis scorul în minutul 10, fiind la locul potrivit după o bâlbâială în apărarea oaspeților. Tot el a majorat avantajul „Șepcilor Roșii” în minutul 38, fructificând ca un vârf veritabil pasa venită de la „vulpoiul” Chipciu.

Cele două goluri marcate în poarta CFR-ului au reprezentat primele sale reușite în tricoul Universității. 11 aprilie 2022 era data ultimului gol înscris de Ianis Stoica, în partida FCSB - FC Voluntari 4-0. 

În minutul 76, Ianis Stoica a scos și un penalty la intervenția lui Kresic asupra sa, lovitură transformată de Dan Nistor pentru 3-3.

Toni Petrea și-a propus să-l pună pe picioare pe Ianis Stoica

U Cluj a fost de acord să continue cu Ianis Stoica în această vară, mai ales că este un jucător eligibil U21. Jucătorul a mai fost în atenția altor două echipe din Liga 1, Petrolul Ploiești și Hermannstadt, dar a preferat să-și încerce revitalizarea carierei sub comanda lui Toni Petrea, noul tehnician al ardelenilor, pe care-l cunoaște din perioada FCSB.

Sub comanda lui Petrea, Ianis a dat cel mai bun randament. În primăvară, cu Neluțu Sabău la comanda lui U Cluj, Stoica a dispărut din primul 11, fiind folosit foarte rar. „Șepcile roșii” vor plăti integral remunerația lunară a jucătorului, iar Petrea vrea să-i acorde o atenție sporită jucătorului.

Totodată, și reprezentanții FCSB i-au transmis jucătorului că ar fi bine pentru el să mai continue un an la Cluj Napoca, sub comanda noului antrenor, care îl cunoaște încă de când era la academia „roș-albaștrilor”.

Citește și: 

Duel incendiar al galeriilor în derby-ul U Cluj - CFR Cluj: scenografie spectaculoasă, locul 2 la asistență + ironii: „Lui Hațieganu i-ar fi greață”
U CLUJ - CFR CLUJ
Duel incendiar al galeriilor în derby-ul U Cluj - CFR Cluj: scenografie spectaculoasă, locul 2 la asistență + ironii: „Lui Hațieganu i-ar fi greață”
E fain la Cluj! CFR câștigă un derby de poveste în fieful rivalei Universitatea: 7 goluri pe Cluj Arena!
UNIVERSITATEA CLUJ - CFR CLUJ
E fain la Cluj! CFR câștigă un derby de poveste în fieful rivalei Universitatea: 7 goluri pe Cluj Arena!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  22 August 2023, 08:26

fcsb este clubul-mama al lui Ianis?! Alaturarea nefericita de consoane te duce cu gandul mai degraba la ceva yang decat yin. Deci, clubul-tata, tatal atotputernic fiind, desigur, George B.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează