FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0 (D. PREL.)

FOTO S-a retras imediat după barajul dintre CFR Cluj și FCU Craiova! Imagini emoționante în Gruia

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Mijlocașul central Ovidiu Hoban (40 de ani) și-a anunțat retragerea după meci. +4   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Mijlocașul central Ovidiu Hoban (40 de ani) și-a anunțat retragerea după meci.

Articol de , , - Publicat joi, 01 iunie 2023 23:25 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 00:18

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Mijlocașul central Ovidiu Hoban (40 de ani) și-a anunțat retragerea după meci.

Ovidiu Hoban, veteranul lotului lui CFR Cluj, își anunțase retragere încă de anul trecut. Dan Petrescu l-a întors din drum, a mizat pe el și în actuala stagiune, dar finalul carierei a sosit astăzi.

CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii
CFR CLUJ
CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii

Hoban a fost introdus în reprizele de prelungire și a avut o prestație bună din punct de vedere defensiv. La final, mijlocașul în vârstă de 40 de ani a pășit pe gazon împreună cu familia. Și-a luat rămas buni de la fani, în aplauzele întregii arene.

CFR Cluj - FCU Craiova, ultimul meci din cariera lui Ovidiu Hoban

La final, mijlocașul în vârstă de 40 de ani a pășit pe gazon împreună cu familia. Și-a luat rămas buni de la fani, în aplauzele întregii arene.

Barajul de astăzi contra lui FCU Craiova a fost meciul cu numărul 309 pe prima scenă. Hoban a înscris 18 goluri și a oferit 14 pase decisive. 

E un moment foarte emoționant, dar îmi lasă un gust amar. Iubesc prea mult acest sport și cu mare regret trebuie să renunț. E un moment greu și îmi pare rău că nu mai pot continua. Încă nu realizez. Dar e decizia mea și voi merge înainte.
Ovidiu Hoban după meci, la Orange Sport

Cei mai vârstnici jucători cu meciuri în actualul sezon al Superligii

NumeVârstăData nașteriiEchipă 
Ovidiu Hoban40 ani17.12.1982CFR Cluj 
Gabi Tamaș39 ani9.11.1983Petrolul 
Cristian Săpunaru39 ani05.04.1984Rapid 
Eugeniu Cebotaru38 ani16.10 1984Petrolul 
Marius Constantin38 ani25.10.84FC Argeș 

TOP 5 CEI MAI VÂRSTNICI JUCĂTORI DIN L1 (DUPĂ AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL)

1. Mircea Lucescu - 44 ani, 9 luni, 17 zile;

2. Bogdan Stelea - 41 ani, 6 luni, 5 zile;

3. Ovidiu Hoban - 40 de ani, 5 luni și 5 zile (pe 01.06.2023, CFR-FCU Craiova 1-0, când a jucat ultima dată în SuperLigă);

4. Costel Câmpeanu - 40 ani și 14 zile;

5. Iosif Petschovski - 39 ani, 11 luni, 9 zile.

VIDEO CU FAZELE. FCU Craiova a terminat meciul în 9 oameni, după ce Bauza și Huyghebaert au văzut cartonașe roșii

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Cosmin Olăroiu lasă ușa deschisă pentru echipa națională: „Cum să mă duc dacă nu mă cheamă? Rămân unde sunt"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2023, 15:22

respect Hoban... multumim pt cei 7 ani petrecuti la Medias, printre care o promovare si preliminarii Eur League!

lunetistu
lunetistu  •  02 Iunie 2023, 12:54

„Gogule„ , cauta mai adinc radacinile bolii ! Cauta in anii de inceput ai comunismului , de acolo a plecat totul Ș Echipe aparute peste noapte direct in divizia A , fuzionari cu japka , hingheri care prindeau ciinii de valoare din ograzile batrinilor care i-au crescut cu , cheltuieli , cooperative in avantajul celor numiti .... Lacatus a spus cindva : Pentru a cistiga in „86 steaua avea la dispozitie 250 de jucatori pentru a-si face lotul . Citi din lotul lui dinamo , vindut de Ianul la inceputul anilor „90 ( o echipa si jumatate ) erau crescuti de dinamo ? Cite campionate a luat steaua dupa „90 de la altii cu ajutorul valizei , brichetei , lui corleone si nasu ? ......

lunetistu
lunetistu  •  02 Iunie 2023, 12:51

„Gogule„ , cauta mai adinc radacinile bolii ! Cauta in anii de inceput ai comunismului , de acolo a plecat totul Ș Echipe aparute peste noapte direct in divizia A , fuzionari cu japka , hingheri care prindeau ciinii de valoare din ograzile batrinilor care i-au crescut cu , cheltuieli , cooperative in avantajul celor numiti .... Lacatus a spus cindva : Pentru a cistiga in „86 steaua avea la dispozitie 250 de jucatori pentru a-si face lotul . Citi din lotul lui dinamo , vindut de Ianul la inceputul anilor „90 ( o echipa si jumatate ) erau crescuti de dinamo ? Cite campionate a luat steaua dupa „90 de la altii cu ajutorul lui corleone si nasu ? ......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează