FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

Scandal între legendele Stelei din cauza războiului FCSB - CSA: „Nu trebuie să justifice banii luați de la Gigi Becali? Să nu uite de unde ia pensia”

Duckadam a fost eroul Stelei la finala cu Barcelona din 1986 +9   FOTO
Duckadam a fost eroul Stelei la finala cu Barcelona din 1986

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 14:02

Adrian Bumbescu și Helmuth Duckadam, colegi în echipa Stelei care a câștigat Cupa Campionior Europenei în 1986 se alfă în conflict din cauza războiului dintre FCSB și CSA Steaua.

Fostul fundaș, actual coordonator al centrului de juniori de la Steaua, a avut un mesaj dur pentru fostul portar, care o apără pe FCSB, echipă la care activează ca președinte de imagine.

„Eu nu am nimic cu Helmuth, chiar îl respect. Dar nu trebuie să motiveze și el banii pe care îi primește de la Becali? El nu trebuie să uite că ia pensie militară! A fost militar. Nu suntem certați, vorbim. Dar trebuie să își motiveze și el cumva aparițiile la televizor, să dea în CSA Steaua ca să justifice banii pe care îi încasează de la club.

Noi vrem sa parcurgem toate etapele. Nu ne gândim la varianta de a fi primiți direct în Liga 2. Echipa este foarte bună și nu vom avea emoții la promovare. Lotul lui Oprita este chiar de Liga 2. Este incomparabil mai bun decat cel din ultimii ani”,  a declarat Adrian Bumbescu la Realitatea Plus.

„O echipă din Liga 4 e ca și cum nu ar exista. Echipa din Liga 4 este una nou înființată. Steaua nu a jucat niciodată în Liga 4! Asta e părerea mea. Mi se pare aberant să bagi o echipă din Liga 4 în Liga 2. Eu nu am nimic cu CSA. Eu consider că FCSB e Steaua care a fost. CSA e o echipă nou înființată și a venit de nicăieri
Helmuth Duckadam, pe 20 mai, la Digi Sport

VIDEO Mircea Lucescu: „Dinamo o depășise pe Steaua la popularitate”

FOTO. Imagini de la stadionul Ghencea

+5 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali sfidează din nou legea! Cum se răzbună pe 5 jucători pe care nu-i mai vrea la FCSB

EXCLUSIV Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
therealtruth1
therealtruth1  •  25 Mai 2020, 18:39

sa-i spuna careva lui bumbescu ca,clona csa nu are cum sa promoveze anul asta nici daca ar avea lot de real madrid. mai degraba se desfiinteaza in vara.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  25 Mai 2020, 18:16

Bumbescu și Iovan ani de zile după Revoluție nu vorbeau de nimic altceva decât cum au condus ei ani de zile înainte de Revoluție fără carnet șți nimeni nu-i oprea...Doi oameni care nu-și aminteau de trofeele câștigate cu Steaua sau de antrenori, colegi...nu...cât de șmecheri au fost ei înainte de Revoluție....așa că nu știu dacă Duckadam a făcut din astea dar de el nu s-a auzit...moral Bumbescu mai ales, *** al fotbalului nu are dreptul să vorbească

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează