FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandal la vârful FCSB! Geambazi s-a supărat pe unchiul Becali: "Rămâi cu acțiunile și cu Anamaria!" » Gigi i-a dat replica

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 12:53

 Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB, s-a supărat pe Gigi Becali vrea să-i dea înapoi acțiunile de la club. 

Discuțiile dintre cei doi ar fi apărut după ce Pompiliu Stoica a fost numit antrenor la echipa a doua, lucru care nu i-a convenit lui Geambazi, care dorește să-l elimine pe acesta din club, la pachet cu influența impresarului Anamaria Prodan, a informat ProSport

Ianis Stoica, fotbalist la juniorii FCSB-ului, reprezentat de soția lui Laurențiu Reghecampf, este și el implicat în aceste discuții în contradictoriu. Acesta ar fi refuzat să se mai prezinte la antrenamente forțând un nou contract. Și el și tatăl său sunt impresariați de Anamaria.

Patronul s-a conformat, i-a prelungit recent contractul lui Stoica jr. și l-a numit antrenor la echipa a 2-a pe Pompiliu, peste capul lui Geambazi, iar acest lucru l-a enervat pe nepot. 

Nepotul lui Becali era împotriva lui Pompiliu Stoica și din cauză că jucătorii de la FCSB 2 și U19 nu ar dori să lucreze cu el.

Astfel, Geambazi a contactat avocații și l-a anunțat pe Becali că cedează acțiunile la FCSB, el fiind patronul din acte al clubului din 2005 alături de tatăl său, mai scrie sursa citată. 

Ce zice Geambazi

Geambazi a negat conflictul, dar a confirmat pentru sursa citată cedarea acțiunilor: ”Faptul că am intenţia de a trece pe numele lui Gigi acţiunile e doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy şi voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori împotriva FCSB, lucru interzis. În clipa de faţă patron la FCSB Academy e un prieten, nu sunt eu”. 

De asemenea, a admis că nu a fost de acord cu numirea lui Pompiliu Stoica:

"Gigi a venit cu varianta, a fost propunerea lui. I-am spus că noi avem aici un plan complex, că antrenorul e doar o rotiţă dintr-un angrenaj şi că trebuie să se potrivească perfect. Din primele interacţiuni, se pare că nu e cazul”.

Gigi BecalI: "VASI SE ALINTĂ"

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali i-a dat replica lui Geambazi: 

"A zis asta? Păi va ceda acțiunile peste un an, doi sau trei, când vreau eu. Dar îți mai spun ceva: eu cred că se alintă, nu se pune problema. Se alintă și el, stați liniștiți că nu mă cert eu cu familia mea de la fotbal". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
sexilian
sexilian  •  27 Octombrie 2018, 09:19

***-va,***-va dar,nu va insultati ca de,sangele apa nu se face,ai br.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  26 Octombrie 2018, 18:07

Eu nu mai inteleg nimic! Credeam ca patronul la Steaua e Geambali sau cum ii zice, iar antrenor e Dica Nicolae, zis si "Du-te Dica Du-te"! E, acum stire senzationala, cica nu, patron e Becali George, antrenor e Becali George! Eu nu stiu ce sa mai cred! Chiar nu se poate! Credeam ca Becali George asta e doar un fan inrait care nu se prea pricepe la fotbal si e singurul fan care-si da cu parerea la TV, pentru ca ziaristii-jurnalistii nu au alte numere de telefon de la alti fani! O asemenea stire te bulverseaza si chiar nu intelegeam de ce nu mai castigam Liga Campionilor in fiecare an! Pai o sa ajungem sa ne bata echipe din Luxemburg daca se continua asa bai baieti!

rocky2
rocky2  •  26 Octombrie 2018, 17:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează