FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FOTO Scene teribile la Botoșani! Abdallah și-a făcut KO adversarul și a fost eliminat direct! Benzar, transportat de urgență la spital

Ambulanța a intrat pe gazon pentru a-i acorda primul ajutor lui Romario Benzar  / foto: Ionuț Tăbultoc +5   FOTO
Ambulanța a intrat pe gazon pentru a-i acorda primul ajutor lui Romario Benzar / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 20:42 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 23:15

Fază incredibilă în finalul reprizei-maraton din FC Botoșani - Dinamo. 45 de minute pline de evenimente care de care mai alambicate s-au încheiat cu altă fază tensionată, faultul de „roșu” comis de Abdallah asupra lui Romario Benzar.

Un penalty acordat după minute în șir de analiză pentru Dinamo, un gol controversat anulat lui Selmani, altul validat în dreptul kosovarului și, în fine, faza în urma căreia Dinamo a rămas în inferioritate numerică pe final de primă repriză. E rezumatul pe repede-înainte al unei reprize suprarealiste în duelul supraviețuirii dintre FC Botoșani și Dinamo.

Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!
FC BOTOȘANI - DINAMO
Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!

Când în cele din urmă dădea semne că trece la controlul jocului după ce restabilise în prealabil egalitatea, Dinamo a fost „trădată” de intrarea imprudentă, inconștientă a lui Hakim Abdallah, unul dintre actorii primei părți.

Abdallah l-a făcut KO pe Romario Benzar: „roșu” direct, ambulanța a intrat pe gazon!

Malgașul și-a calculat greșit pașii, a forțat prea mult într-o fază care nu anunța neapărat pericol la poarta moldovenilor, și l-a atins direct în cap pe adversarul direct Romario Benzar.

Fundașul gazdelor s-a prăbușit zvârcolindu-se pe teren, iar „câinii” începeau deja să se gândească la ce e mai rău. De ce le-a fost frică n-au scăpat! După câteva secunde în care a încercat să se dumirească, „centralul” George Găman, autorul unor decizii controversate pe durata reprizei, a luat decizia de a-l elimina direct pe Abdallah.

Ambulanța și-a făcut apariția pe gazon, medicii intervenind imediat pentru a-i acorda primul ajutor lui Benzar, vizibil avariat. Fotbalistului botoșănenilor, însângerat în zona capului, i-a fost aplicat un guler cervical, fiind transportat direct la spital!

Benzar, accidentat grav de Abdallah / foto: Ionuț Tăbultoc
Benzar, accidentat grav de Abdallah / foto: Ionuț Tăbultoc
Benzar, accidentat grav de Abdallah / foto: Ionuț Tăbultoc
Benzar, accidentat grav de Abdallah / foto: Ionuț Tăbultoc
Benzar, accidentat grav de Abdallah / foto: Ionuț Tăbultoc
+1 FOTO

Iar Dinamo a rămas în „zece”, cu o repriză grea de inferioritate la orizont. A fost o repriză nefastă pentru „câini”, cei care, la 0-1, rataseră un penalty prin același Abdallah!

Mai multe știri despre Dinamo:

FC Botoșani - Dinamo » Meci cu de toate: autogol, penalty ratat și gol anulat eronat + Gol și eliminare în prelungirile primei reprize

Greșeală incredibilă în FC Botoșani - Dinamo » Cum s-au făcut de râs Velkovski și Moura

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
moruzilie
moruzilie  •  24 Aprilie 2024, 10:25

Dupa cum joaca...cred ca ar trebui verificati si medical ! Fotbalul este un sport nu un razboi ...

aureliano08
aureliano08  •  24 Aprilie 2024, 09:37

Mai bine ramanea Burca. Mai cinstit e sa retrogradezi cu jucatori romani in echipa, decat cu indolentii astia de straini. Mai lasa si echipa in 10 oameni. Cea mai jalnica echipa a lui Dinamo din toate timpurile.

Teosor
Teosor  •  23 Aprilie 2024, 23:10

Jucătorii de culoare a lui dinamo zici ca s-au antrenat cu torționarii din anii 50,nu e meci în care sa nu bage în spital un adversar....și mai sunt 3 etape!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează