FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Se destramă şi FC Argeș? Anunț-șoc la Pitești: „Aștept să ne cheme primarul”

Piteștenii ar putea aborda o strategie complet diferită în sezonul următor / Sursă foto: Gabriela Neacșu @Facebook Fotbal Club Argeș +9   FOTO
Piteștenii ar putea aborda o strategie complet diferită în sezonul următor / Sursă foto: Gabriela Neacșu @Facebook Fotbal Club Argeș

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 20:34 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 22:18

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, anunță că strategia echipei pentru sezonul viitor s-ar putea schimba drastic în cazul în care capriciosul primar Cristian Gentea va decide să nu mai aloce bani către echipa de fotbal.

FC Argeș, dublă campioană a Româiei, a acces în premieră în play-off sezonul acesta, însă viitorul nu prezintă prea multe certitudini pentru piteșteni. Asta deoarece primarul Cristian Gentea, omul care taie și spânzură în club, ar putea recurge la o decizie drastică la finalul sezonului. Jean Vlădoiu a oferit mai multe detalii: 

CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!
CFR Cluj - FC Argeș
CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!

Se destramă FC Argeș? Anunț-șoc al lui Vlădoiu: „Aștept să ne cheme primarul”

„Aștept să ne cheme primarul să vedem ce strategie abordăm pentru sezonul următor, dar și pentru meciurile care au rămas. Ar fi fantastic pentru noi să câștigăm o Cupă a României. 

Nu știm ce vom face la anul, dacă vom continua să avem același obiectiv sau vom merge pe mâna copiilor. Eu mi-aș dori să continuăm ce am început. Vom vedea”, a spus Vlădoiu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Astfel, dintr-o candidată la cupele europene, așa cum oamenii din interiorul clubului trâmbițau în repetate rânduri, FC Argeș riscă să redevină o echipă de pluton, în cazul în care scenariul pesimist înaintat de Vlădoiu s-ar adeveri.

Jean Vlădoiu, despre gafa lui Joao Miguel: „Ne-am obișnuit cu el”

Pe parcursul emisiunii, Vlădoiu a vorbit și despre gafa monumentală a lui Joao Miguel, cel care a greșit din nou într-un meci în fața CFR-ului și a provocat numeroase speculații oculte în fotbalul românesc.

Ne-am obișnuit, el a mai greșit așa și-n sezonul regulat. El nu e un jucător experimentat, doar la noi a evoluat în prima ligă. 

Nu se pune problema să fie vorba de un meci aranjat. N-are CFR-ul nevoie de 3 puncte de la FC Argeș! Am văzut câteva discuții legate de faptul că nu ne-am fi apărat corect șansele, nu se pune problema de așa ceva la FC Argeș! Atât s-a putut! Am început bine, apoi am primit acel gol”, a declarat Vlădoiu, conform sursei citate. 

Cum a putut promova FC Argeș în Liga 1?

Pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”. Accederea pe prima scenă n-ar fi fost permisă unui club de drept public, așa cum FC Argeș era începând cu 2017, anul în care brand-ul a revenit la viață după falimentul din „era Penescu”.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FC Argeș 2-0

+5 FOTO

VIDEO Jean Vlădoiu, în ianuarie, despre nemulțumirile primarului Gentea: „Mă bucură că pune presiune”

Latovlevici își „urechează” colegii: „Lipsă de valoare, lipsă de atitudine!”

VIDEO+FOTO CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (51)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  06 Aprilie 2022, 19:54

Alo FRF ,cum merge treaba asta " Așteptăm banii de la primărie, altfel falimentul bate la ușă, ( chiar simpatizez echipa FC Argeș) ce ziceți de echipele acestea Voluntari,Clinceni,Mediaș,chiar Craiolguta ,Farul și de fapt 90% din echipe ,asta vis a vis de Steaua București ca nu ar avea voie în prima divizie ,de ce !? ,de cine !? ,pe cine deranjează,!? ,Vorba aceea sa dea primul cu piatra ,cel care se simte neimplicat !? Suntem rigizi la o gluma de lege ,pai atunci cum au mai spus și alții scoateți, echipele acestea din competiție ca numai încurcă!? ( Steaua,Clinceni,Gaz m.Medias ) Momentan este un Talmes, balmes, o gluma de fotbal " profesionist" !?

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Aprilie 2022, 16:10
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 06 Aprilie 2022, 10:36

Cum bate vantul asa este si aceasta echipa. Cand isi face un nou stadion si vor veni sposori cu banii. Cand se desfiinteaza. Era sa mai spun eu ceva dar... ma abtin.

Exact ce va spuneam: Undeva mai sus exista stirea in care Arges Pitesti isi va construi un nou stadion si ca va parae o noua forta in fotbalul romanesc. Astia de scriu articole cred ca nu stiu unul de celalalt. Culmea ar fi sa fie unul si acelasi care scrie ambele articole.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Aprilie 2022, 10:36

Cum bate vantul asa este si aceasta echipa. Cand isi face un nou stadion si vor veni sposori cu banii. Cand se desfiinteaza. Era sa mai spun eu ceva dar... ma abtin.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează