FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Se introduce arbitrajul video în Liga 1? Decizia anunțată de LPF pe site-ul oficial

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 15:32

Deși s-a anunțat că în acest sezon nu sa va folosi arbitraj video în Liga 1, LPF a trimis mai mulți reprezentați la un workshop la Londra.

Gino Iorgulescu, președintele LPF, a trimis mai mult angajați ai Ligii la workshop-ul organizat de IFAB la Londra, unde participă mai mulți reprezentați ai țărilor europene. La eveniment se va prezenta modul în care Aribrajul Video va fi utilizat în Premier League și la Campionatul Mondial din Rusia.

"Liga Profesionistă de Fotbal este prezentă la workshop-ul organizat de IFAB la Londra, alături de federații și ligi din toate țările interesate de dezvoltarea fotbalului profesionist. Întâlnirea înseamnă o amplă prezentare a sistemului VAR din Premier League și este prezidată de fostul mare arbitru englez David Elleray, în prezent director tehnic al IFAB.

Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut deplasarea Robert Pongracz, vicepreședinte al LPF, dar și Mircea Călin, reprezentantul departamentul Competiții.

La acest seminariu participă și Roberto Rosetti, fostul mare arbitru italian, recent numit VAR project manager pentru FIFA WC din Rusia 2018”comunicat LPF.

Gino Irogulescu anunța că dorea introducerea arbitrajului video la un meci din play-off-ul Ligii 1, în acest sezon, dar decizia nu s-a luat din mai multe motive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cobra_z
cobra_z  •  27 Martie 2018, 16:01

au facut si ei o plimbare moca la londra...

paul801
paul801  •  27 Martie 2018, 16:01

Profesionalism total din partea LPF , in comunicatul careia aflam ca VAR-ul este folosit in Premier League . Au auzit ei cate ceva , ca ar fi folosit in backstage , dar fara sa se fi comunicat vreodata cu arbitrii , cert este ca nu este folosit in meciurile din Premier Legaue, si momentan nu exista vreun anunt cum ca ar fi folosit nicimacar in sezonul viitor .

raikkonen79
raikkonen79  •  27 Martie 2018, 15:54

Asteptam cu nerabdare momentul in care se va introduce si fotbalul in liga 1.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează