FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

EXCLUSIV Știm arbitrul de la derby-ul CFR Cluj - Rapid! Ce record uriaș va fi egalat în Gruia

Articol de , - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 09:34 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 22:43

Gazeta Sporturilor a aflat în exclusivitate că Sebastian Colțescu (46 de ani) este alesul președintelui CCA, Kyros Vassaras, pentru a conduce derby-ul rundei dintre CFR Cluj și Rapid  ♦ Meciul reprezintă și o bornă importantă pentru Colțescu, acesta arbitrând jocul 381, devenind arbitrul activ numărul 1 all-time, la egalitate cu Alexandru Tudor, retras din activitate.

  • CFR Cluj - Rapid are loc sâmbătă, de la ora 21:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport

După ce runda precedentă a fost plină de erori majore de arbitraj, Kyros Vassaras scoate „pe piață” cei mai buni arbitri pe care-i mai are la dispoziție.

Istvan Kovacs și Horațiu Feșnic, repetenții Superligii! Avem cifrele rușinii: câte meciuri au fost distruse de arbitri și în câte VAR-ul a salvat situația
ARBITRAJ
Istvan Kovacs și Horațiu Feșnic, repetenții Superligii! Avem cifrele rușinii: câte meciuri au fost distruse de arbitri și în câte VAR-ul a salvat situația

Sebastian Colțescu arbitrează CFR Cluj - Rapid

Știm arbitrul de la derby-ul CFR Cluj - Rapid! Ce record uriaș va fi egalat în Gruia
Sebastian Colțescu (46 de ani)

Sebastian Colțescu (46 de ani) este alegerea șefului CCA pentru derby-ul rundei, care va avea loc sâmbătă seară în Gruia. „Centralul” oltean va conduce de la centru confruntarea dintre CFR Cluj și Rapid.

Colțescu revine la centru după două meciuri pe care le-a avut din postura de arbitru VAR. În runda 23 a fost VAR la CFR Cluj - Voluntari 4-1, iar etapa precedentă, la FC Voluntari - Hermannstadt 1-1.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Meciul care-l face pe Colțescu egalul lui Alexandru Tudor

Meciul de sâmbătă seară va reprezenta și un moment extrem de important în cariera lui Colțescu. Acesta va conduce cel de-al 381-lea său meci pe prima scenă din România! 

Asta înseamnă că devine oficial arbitrul activ numărul 1 all-time în ceea ce privește numărul de meciuri conduse, la egalitate cu Alexandru Tudor.

  • SEBASTIAN COLȚESCU 381
  • Alexandru Tudor 381
  • Cristian Balaj 341
  • Istvan Kovacs 340
  • Ovidiu Hațegan 301

7.380 de zilese vor bifa sâmbătă, în ziua meciului, de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. Acesta s-a înregistrat pe 28 noiembrie 2003, în meciul Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

CFR Cluj și Rapid n-au pierdut în actualul sezon cu Colțescu pe teren

Cu arbitrul oltean la centru, CFR Cluj a mai avut 59 de jocuri. 27 de victorii, 10 remize și 22 de înfrângeri. Ceea ce înseamnă un număr de puncte câștigate de 51,4%.

În sezonul actual, Colțescu a mai fost la trei meciuri ale „feroviarilor” din Gruia și niciodată n-au pierdut.

  • U Cluj - CFR Cluj 3-4 (etapa 6)
  • Poli Iași - CFR Cluj 3-3 (etapa 16)
  • CFR Cluj - FCSB 1-1 (etapa 19)

Dacă vorbim de Rapid, Sebastian a fost delegat până acum la 41 de jocuri ale acestora. 19 victorii, 14 remize și 8 înfrângeri. Un procentaj mai bun de puncte câștigate decât CFR, de 57,7%.

În actualul sezon a fost la doar două meciuri ale giuleștenilor, care n-au pierdut deloc cu arbitrul din Craiova pe teren.

  • Rapid - Sepsi 0-0 (etapa 1)
  • FCSB - Rapid 1-2 (etapa 15)

În actualul sezon a condus 12 meciuri, nu a scos niciodată cartonașul roșu din buzunar și a dictat șase lovituri de la 11 metri.

Coleg în brigada lui Alexandru Tudor: „Am prins cazări la mănăstiri alături de el și mi-a plăcut”

Citește și:

Balaj, după ce Istvan Kovacs a distrus meciul dintre Sepsi și CSU Craiova: „Acolo sunt mai grave greșelile”
SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3
Balaj, după ce Istvan Kovacs a distrus meciul dintre Sepsi și CSU Craiova: „Acolo sunt mai grave greșelile”
„Este un mare câștig venirea domnului Șucu!” » Mesaj la superlativ despre patronul Rapidului: „Un model care arată bine”
DISCUȚIE
„Este un mare câștig venirea domnului Șucu!” » Mesaj la superlativ despre patronul Rapidului: „Un model care arată bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  07 Februarie 2024, 22:31

Pista Kovacs !! :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează