FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șef LPF: „Gigi Becali pare să nu mai fie interesat de brandul Steaua. Are altă rețetă”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 22:16

Justin Ștefan, secretarul general al LPF și fost membru în Consiliul de Administrație al FCSB, a vorbit despre Gigi Becali și despre schimbarea pe care a văzut-o la patronul roș-albaștrilor.

„Pentru LPF nu văd bine acest conflict. Una e să văd FCSB şi alta e să văd Steaua în Liga 1. Minunat ar fi să se ajungă la o înţelgere şi FCSB să fie din nou Steaua. Dacă nu se va ajunge la consens, s-ar putea ca în câţiva ani să vedem şi o Steaua Bucureşti în Liga 1.

Gigi Becali pare că azi nu mai e interesat de a lua înapoi brandul Steaua Bucureşti şi se îndreaptă spre o altă reţetă. Cumpără ieftin şi vinde scump. S-ar putea ca din perspectivă financiară să fie o idee mai bună şi mai puţin costisitoare decât să ia înapoi brandul Steaua Bucureşti”, a declarat Justin Ștefan la Prosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
catalynn
catalynn  •  31 Ianuarie 2019, 15:07

Si asa, ca o paranteza, in caz ca va Imaginați ca Justin Ștefan asta de prost a spus ca fcsb NU e Steaua (căutați întrega sa declarație in ProSport, astia cu peștele mint prin omisiune ca de obicei): va mai amintiți cum prin Noiembrie se lauda jijjjiji peste tot ca a castigat nu stiu ce proces prin care ii distruge pe Talpan/Arnata si le ia brandul Steaua!? :-)))) Ei bine, acum 2 zile, Curtea de Apel i-a cerut cererea de revizuire drept nefondata, ba mai mult numește brandul Steaua ca fiind Național, adica aparține Statului Roman! Ce înseamna asta!? Ca ne-a jjijji in vecii vecilor nu se va mai putea apropia de acest brand! :-))))) A zis ceva gsp de acest proces!? Evident tac ca ... peștele împachetat in ziar! :-))):

demolarii
demolarii  •  31 Ianuarie 2019, 14:32

Acest personaj, J Stefan, un fel de șofer a lui Becali vorbește numai prostii. Angajat la LPF că să supravegheze investiția lui Becali, da declarații fara sa gândească. A afirmat că noul contract pentru drepturile Tv, e aproape semnat. Adică nu exista un contract. Cu 4 luni înainte de noul sezon cluburile nu știu pe ce bani se vor baza. Gaz Metan trebuie sa respecte planul de insolvență. Daca suma e mai mica decât cea din planul de reorganizare? Programezi cu regularitate o echipă lunea, când recunoaște și el, nu e vizibila. Motivația că e singura echipa cu fani care fac rating și luni la tv, nu e susținută deoarece nu ii acordă un bonus compensator financiar. Pare mai mult o manevra de a demonetiza acel club. Pe de altă parte, modul în care Liga I a fost transmisa la Tv in ultimii 5 ani a fost execrabil, fapt explicat prin costurile mari de achiziție și producție , nesustinute de spectacolul oferit....și cu eficienta financiara spre zero.....cred că domni care îi dictează declarațiile lui J Stefan, ar trebui sa accepte că au o viziune greșită, falimentară. Cum e și politică ziarelor de sport care insistă doar pe Liga I și anumite persoane, deși la alegerile FRF au contat alții....

albalbastru72
albalbastru72  •  31 Ianuarie 2019, 13:28

Intr-adevar jiji cumpara ieftin sau ia gratis dar da vindut nu prea mai vinde nimic ca lumea s-a invatat cu tepele lui.Unde-i strategia,despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează