FOTBAL  »  Superliga  »  REZULTATE

S-a întors în timp! Acum arată ca în primul sezon în Liga 1

În ultuma etapă, Sepsi a pierdut, 0-2, la CFR Cluj într-un meci în care practic n-a contat +49   FOTO
În ultuma etapă, Sepsi a pierdut, 0-2, la CFR Cluj într-un meci în care practic n-a contat

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 09:26 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 09:37

Dintr-o revelație în campionatul trecut, Sepsi s-a transformat fix în sezonul în care a bifat prima prezență în cupele europene și a intrat pe noul stadion. Covăsnenii au doar 10 puncte în 13 meciuri, exact ca în primul an de Liga 1.

Din rău în mai rău. Sepsi nu doar că a uitat să câștige, un șir de 12 meciuri fără victorie, 7 egaluri și 5 înfrângeri, cu un singur succes bifat în prima etapă, dar dintr-o candidată certă pentru play-off a devenit o formație ce tremură. 

Cum de play-off nu mai poate fi vorba, echipa e în „hora" pentru evitarea retrogradării, fiind la doar două lungimi de Dinamo, echipă pe care o va întâlni duminică. 

Sepsi, la fel ca în primul an de Liga 1 

De la succesul cu Academica Clinceni, 2-0 în prima etapă, Sepsi n-a mai câștigat. L-a înlocuit și pe Leo Grozavu, antrenorul ce a dus echipa în cupele europene, a venit Cristiano Bergodi, care a cedat ambele jocuri de până acum, 1-2 cu Voluntari, 0-2 cu CFR. 

Doar 10 puncte are Sepsi, 7 dintre ele din remize, cele mai multe din L1, exact același număr de puncte strâns în sezonul 2017-2018, primul pentru formația covăsneană în elita fotbalului românesc. Atunci, la finalul turului, Sepsi avea tot 10 puncte, era pe 12, penultimul loc, adică o situație similară celei de astăzi. 

7 egaluriși o singură victorie a strâns Sepsi în 13 partide în acest sezon

O să fie foarte, foarte greu acum. După primele două etape aveam patru puncte și ne gândeam la play-off, acum ne gândim să nu retrogradăm. Nu găsesc explicații! Din etapa 3, echipa s-a prăbușit
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Salvarea lui Sespi s-a numit Neagoe

În acel sezon, returul a fost și mai slab, echipa a mai adunat doar 9 puncte și a intrat în play-out cu 10 puncte. Salvarea s-a numit Eugen Neagoe, care a transformat echipa și în cele 14 runde de play-out a adunat 24 de puncte, iar așa Sepsi a prins locul 3 din 8 în play-out, după Dinamo și FC Botoșani.

 Atunci schimbarea s-a produs în noiembrie, iar în pauza de iarnă tehnicianul a "umblat" serios la lotul de jucători, unul format la acel moment în mare parte din cei ce au fost și la Liga a 2-a. Acum, după aproape 2 ani cu Grozavu, Sepsi a apelat la Bergodi, al cărui început e totuși sub așteptări. 

3 victoriiși o remiză avea Sepsi în 2017, primul an de Liga 1, tot după 13 runde

O nouă „avalanșă" în iarnă!

Sepsi a pierdut mulți jucători în vară, dintre cei mai importanți Safranko, Bouhenna, Florin Ștefan sau Petrila, așa că a fost nevoită să găsească "petice", transferuri care în mare parte s-au dovedit a fi eșecuri. 

Totuși, în iarnă șefii clubului au de gând să renunțe la mai mulți jucători, unii dintre ei mai vechi, cum e cazul lui Tincu, alții aduși în vară, cum sunt Ciunciukov sau Bojici. 

Nu știu ce e în capul jucătorilor, trebuie să recunoaștem că nu jucăm nimic. Nu recunosc echipa. Nu sunt eu genul să urlu sau să țip, i-aș spune domnului Bergodi că echipa nu a jucat nimic, dar asta vede și el
-Laszlo Dioszegi, patron Sepsi 

VIDEO  Ce a spus Dan Petrescu după victoria obținută de CFR Cluj în compania celor de la Sepsi, 2-0

Citește și: 

ANALIZĂ GSP LPF: aliat pentru FCSB, dușman pentru restul Ligii 1!

Patronul lui Sepsi a izbucnit în direct, după o nouă înfrângere: „Sub orice critică! Nu știu ce e în capul lor” + „Sper să mai putem juca în Liga 1”

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează