FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCU CRAIOVA

Sepsi OSK - FCU Craiova 2-1: gazdele întorc scorul în doar opt minute și urcă pe locul 8 » Clasamentul ACUM

Sepsi OSK - FCU Craiova, în etapa #30 din Liga 1 (foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948)
Sepsi OSK - FCU Craiova, în etapa #30 din Liga 1 (foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948)

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 09:02 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 22:44

Sepsi OSK s-a impus cu scorul 2-1 în fața celor de la FCU Craiova, după ce a reușit să întoarcă scorul în doar opt minute. Bauza a marcat pentru olteni, iar Ștefănescu și Tudorie au semnat reușitele victoriei pentru gazde.

Partida din Covasna i-a adus față în față pe cei doi tehnicieni italieni din Liga 1, Cristiano Bergodi și Nicolo Napoli. 

Mai periculoasă a fost echipa celui din urmă, care a deschis scorul la capătul primelor opt minute de joc prin Bauza. Argentinianul a pătruns excelent din partea stângă și l-a învins pe Began cu un șut la colțul lung. Prima veste rea pentru olteni a venit însă după numai un sfert de oră, atunci când căpitanul Huyghebaert a părăsit terenul accidentat. 

Chiar și așa, gazdele au continuat să amenințe poarta lui Began. Marcatorul golului, Bauza, nu a profitat de faptul că defensiva lui Sepsi era descoperită și a irosit ocazia de a dubla avantajul echipei sale. Sidibe (25) și-a încercat norocul cu un șut de la marginea careului, însă mingea a fost respinsă în corner de portar.

Sepsi a întors scorul în doar opt minute

În ciuda ocaziilor avute de olteni, elevii lui Bergodi nu au cedat și au revenit în joc. Dimitrov l-a găsit perfect pe Ștefănescu (39), iar acesta a introdus mingea în poartă printre picioarele lui Robert Popa, deși căzuse pe jos.

La poarta cealaltă, FCU Craiova a replicat prin Compagno (41), dar lovitura finală a primei părți au dat-o tot cei de la Sepsi. Tudorie (45+2) a profitat de eroarea portarului Popa, care a ieșit greșit pe centrare, și a înscris cu o lovitură de cap.

Sepsi, periculoasă și în partea secundă

Tot covăsnenii au fost cei care au presat și în primele secvențele ale actului secund. Damașcan (46) și-a încercat șutul, dar acesta a trecut peste buturile lui Popa. Oltenii au răspuns prin Compagno (57), însă Began a fost la post și a avut o intervenție salvatoare. 

Sepsi a irosit șansa de a-și mări ecartul după ce Aganovic (70) a luat la țință bara. Popa a intervenit magistral în fața lui Golofca (73), ținându-și echipa în joc.

Elevii lui Bergodi au obținut până la urmă trei puncte importante și urcă momentan pe poziția a opta, cu 39 de puncte. De partea cealaltă, FCU Craiova rămâne pe poziția a 11-a, la borna 33.

Cum arată clasamentul după Sepsi - FCU Craiova 2-1

Toate rezultatele etapei #30 AICI

Aspectul care l-a nemulțumit pe Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo: „Ne-am speriat” + primele informații despre starea lui Niczuly
Dinamo - Sepsi 1-3
Aspectul care l-a nemulțumit pe Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo: „Ne-am speriat” + primele informații despre starea lui Niczuly

Sepsi OSK - FCU Craiova 2-1

Sepsi OSK - FCU Craiova, echipele de start

SEPSI: 12. Began - 88. Dimitrov, 4. Tincu, 3. Mitrea, 27. Ispas - 6. N. Păun, 14. Eder, 15. Așkovski - 29. Damașcan, 9. Tudorie,11. M. Ștefănescu
REZERVE: 98. H. Gedo, 7. G. Dragomir, 8. Vașvari, 24. I. Fulop, 44. Bălașa, 90. Golofca, 42. Luckassen, 96. P. Popa, 77. Aganovic
ABSENȚI: Niczuly (accidentat), Ninaj, Bărbuț, A. Dumitrescu (suspendați)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FCU CRAIOVA: 31. R. Popa - 2. Negru, 4. Kovacici, 3. Paramatti, 5. Huyghebaert - 77. Asamoah, 24. Baeten - 51. Sidibe, 10. Bauza, 30. Van Durmen - 33. Compagno
REZERVE: 1. Mogoșanu, 15. Blidar, 16. Vl. Pop, 23. Bușu, 27. Ondaan, 88. Marquet, 8. D. Albu, 18. A. Albu, 9. Bălan
ABSENȚI: Vl. Achim (accidentat), A. Chițu, G. Enache (nelegitimați)
ANTRENOR: Nicolo Napoli

Stadion: „Sepsi Arena” (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti)/ A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Ei l-au „curățat” pe Iosif » Au fost foarte slabi în eșecul cu FCU Craiova!
FCU CRAIOVA - RAPID 3-2
Ei l-au „curățat” pe Iosif » Au fost foarte slabi în eșecul cu FCU Craiova!

Sepsi OSK - FCU Craiova, duelul antrenorilor italieni din Liga 1

Sepsi OSK o înfruntă pe teren propriu pe FCU Craiova în ultima etapă a sezonului regulat, iar partida din Covasna îi va aduce față în față și pe cei doi tehnicieni italieni din Liga 1, Cristiano Bergodi și Nicolo Napoli.

Înaintea confruntării directe, Sepsi este pe poziția a zecea în clasament, cu 36 de puncte. De partea cealaltă, oltenii sunt o poziție mai jos, cu 33 de puncte.

Runda precedentă, Sepsi s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Dinamo. La rândul ei, FCU Craiova și-a adjudecat duelul de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-2, administrând-ui formației giuleștene înfrângerea care a dus la demiterea antrenorului Mihai Iosif. 

Remiză în partida tur dintre Sepsi și FCU Craiova

În partida directă jucată la începutul lunii noiembrie în Bănie, FCU Craiova și Sepsi și-au împărțit punctele, terminând la egalitate, scor 1-1. Bălan a deschis conturile pentru olteni în minutul 52, iar Luckassen a egalat situația șase minute mai târziu.

VIDEO Conferință de presă Cristiano Bergodi înainte de duelul cu FCU Craiova

#csakazosk #casaliga1 🎙Beharangozó az U Craiova 1948 elleni mérkőzés előtt. / Prefațarea meciului cu U Craiova...

Publicată de Sepsi OSK pe Joi, 3 martie 2022

Citește alte știri din Liga 1:

Eduard Stăncioiu, OUT de la Rapid: „O fac pentru Adi Mutu și pentru club” + ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi

Gică Hagi, după ce a calificat-o pe Farul în play-off : „Când vorbiți cu mine, trebuie să știți un singur lucru!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (81)
morisca
morisca  •  06 Martie 2022, 12:48

Famiģlia mititeii , ati ajuns subiectul nostru de bașcalie si caterincă , apropo cica blondu este scouter acuma la club , hahahaha

tzintaru
tzintaru  •  05 Martie 2022, 22:09
Postat de legio.sud pe 04 Martie 2022, 20:50

Punctul tău de vedere este insignifiant !!!

La fel că Mogoșoaia voastră!

terranovaaa
terranovaaa  •  05 Martie 2022, 15:53
Postat de kuba pe 05 Martie 2022, 11:20

Tu esti un latrau care toata ziua te contrezi cu ceferistii, dinamovistii sau cu noi, fanii adevaratei Universitatea Craiova! Pe langa tine, inca 3-4 mogoseni cu clonele aferente, ca deh sa pareti multi:))) Intotdeauna pe modul : “a provoca” fara argumente concrete, doar cu manele din presa de doi bani. In schimb niciodata nu va contrati cu fratii vostri, qiqeii:))) oare de ce? :)))

Tu vorbesti de argumente si dovezi minciunele?? :)))

Vezi toate comentariile (81)
Comentează