FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - RAPID 2-0

Bergodi, după ce a răpus-o pe Rapid: „Am fost surprins, mă așteptam la altceva”

Cristiano Bergodi +19   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 23:18 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 23:38

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK, a analizat victoria cu Rapid, scor 2-0, prima ca covăsnenilor din acest play-off. 

După 1-2 cu Farul și FCSB în primele două etape, Sepsi a spart gheața în play-off cu o victorie în fața Rapidului, scor 2-0. A fost, de altfel, prima victorie din istorie pe care covăsnenii o obțin în fața echipei din Giulești.

La final, Bergodi s-a declarat mulțumit de elevii săi, care au subordonat-o astăzi pe Rapid, 13-7 la ocazii de gol, 6-2 la șuturi pe poartă.

Prima reacție a lui George Cotigă, antrenorul secund de la CS Mioveni lăsat lat în mijlocul străzii de fostul iubit al actualei sale prietene
SCANDAL
Prima reacție a lui George Cotigă, antrenorul secund de la CS Mioveni lăsat lat în mijlocul străzii de fostul iubit al actualei sale prietene

Concluziile lui Cristiano Bergodi după Sepsi - Rapid 2-0: „Meci foarte bun”

„I-am simțit bine pe băieți, au avut atitudine, au abordat meciul foarte bine, cu presing, au închis spațiile dintre compartimente.

Trebuie să alternezi momentele de așteptare și cele de presing. Uite că Tudorie a pus presiune și a ieșit acel gol, foarte frumos.

Am jucat bine cu mingea la picior, am avut ocazii. Băieții au făcut un meci foarte, foarte bun și îi felicit”, a precizat tehnicianul italian.

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi, despre...

... protestul Rapidului dinaintea meciului: „Am fost un pic surprins de asta, am crezut că va fi vorba de câteva secunde, dar am stat minute bune. Dar nu e treaba mea asta”.

... schimbarea lui Tudorie: „Îi am și pe Safranko, și pe Rondon, 3 atacanți buni. Îi schimb, mi se pare corect, suntem în play-off și avem un grup unit. E corect să le dau șanse tuturor să joace”.

... Marius Ștefănescu, care a înscris după intrarea pe teren: „Am vorbit ieri cu Marius, i-am spus că este o simplă rotație pentru că și Ion Gheorghe a jucat bine. Marius are calitate, s-a descurcat foarte bine când a intrat”.

Suntem la 4 puncte de Rapid, nu e ușor, suntem angrenați și în semifinala de Cupă. Încercăm să ne descurcăm bine, să câștigăm 3 puncte la fiecare meci, cu orice echipă.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO Declarațiile lui Ronald Niczuly după 2-0 cu Rapid

VIDEO: Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, după 2-0 cu Rapid

Mai multe știri despre Sepsi - Rapid: 

Se scoate singur din echipă după 0-2 cu Sepsi: „Atât pot, ăsta sunt. Are tot dreptul să nu mă mai bage”
SEPSI OSK - RAPID 2-0
Se scoate singur din echipă după 0-2 cu Sepsi: „Atât pot, ăsta sunt. Are tot dreptul să nu mă mai bage”
Gol „invizibil” în Sepsi - Rapid » Ce s-a întâmplat pe transmisiunea TV
SEPSI OSK - RAPID 2-0
Gol „invizibil” în Sepsi - Rapid » Ce s-a întâmplat pe transmisiunea TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  11 Aprilie 2023, 10:08

Rapidul s-a dat in spate anul trecut din fata tuturor pentru a prinde la Centenar Cupele Europene si acum vad ca nu ii ajuta nimeni ! Bine ca au prin play-off ca la cum joaca pe finalul asta cred ca ii bateau si Arges si Mioveni !

gioni49
gioni49  •  11 Aprilie 2023, 09:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  11 Aprilie 2023, 01:23

Sepsi are sanse reale sa prinda locul 4 desi parea foarte in spate la inceputul play-offului. Ar trebui sa incerce, simultan cu finala cupei, le-ar cam asigura sansa la cupele europene, direct sau cu baraj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează