FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Video Sepsi se alătura celorlalte 10 cluburi în Antalya. Bergodi: „Nu vreau să iau pe cineva doar de drag”

Foto: Sepsi
Foto: Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 11:27 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 12:36

Sepsi și-a făcut bagajele pentru cantonament și a decolat în această dimineață în Antalya. Formația covăsneană va petrece 10 zile la Belek, unde va susține 3 jocuri de pregătire. Înainte de zbor, antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că la formația din Sfântu-Gheorghe nu va sosi nimeni, iar clubul se va baza pe lotul actual până la finalul sezonului.

În acest cantonament s-a plecat cu un lot de 23 de jucători, singurul absent fiind atacantul Roland Varga care s-a operat în urma accidentării cu Voluntari din  Cupa României.

„Am plecat de la FCSB pentru că voiam să mă simt mai important!” » Valentin Gheorghe a explicat care sunt șansele de a reveni cândva la echipa lui Becali
FCSB
„Am plecat de la FCSB pentru că voiam să mă simt mai important!” » Valentin Gheorghe a explicat care sunt șansele de a reveni cândva la echipa lui Becali

Cristiano Bergodi: „Mă gândesc doar la meciul cu Rapid”

„E un cantonament de perfecționare și ne propunem ca în aceste zile să revenim la forma bună, arătată la finalul anului. Nu avem în plan niciun transfer. Nu vreau să cumpăr pe cineva doar de drag. Totuși, mă gândesc să aducem pe cineva în locul lui Roland Varga, care s-a operat după accidentare. Dar, cel mai probabil, o să continui până la final cu acest lot de jucători, de care sunt mulțumit.

Deja mă gândesc la meciul din Giulești și vreau să-i capacitez și pe jucători. Ne dorim mult să ajungem în play-off și o să ne pregătim intens pentru că ne așteaptă un program dificil cu Rapid, CFR, FCSB și Farul. Cupa României contează mult pentru echipa noastră și vom încerca să ne apărăm poziția de câștigătoare”, a spus Cristiano Bergodi.

Nimănui nu-i place perioada asta de pregătire, dar sperăm să venim pregătiți din Antalya și să obținem cele 3 puncte cu Rapid. E bine că perioada de odihnă a fost scurtă și nu am pierdut foarte mult din formă, doar mai trebuie să ne repunem la punct relațiile de joc. În fiecare zi vom avea câte două antrenamente la care se adaugă cele 3 partide
Roland Nicuzly, portar Sepsi

Cristi Bărbuț și George Dragomir au plecat de la Sepsi

Clubul din Sfântu Gheorghe a anunțat cu o zi înaintea reunirii că au fost reziliate, de comun acord, contractele lui Cristi Bărbuț și George Dragomir. Cristi Bărbuț, în vârstă de 27 de ani, a ajuns în vara anului 2021 la Sepsi, iar George Dragomir, în vârstă de 19 de ani, s-a alăturat lotului covăsnenilor la începutul anului 2020. Bărbuț a semnat la scurt timp cu Hermannstadt pe un an și jumătate.

În afară de cei doi, a mai părăsit echipa lui Bergodi, în această iarnă, Cătălin Golofca. Fostul jucător al celor de la CFR și FCSB, Golofca a semnat cu FC Botoșani. 

Amicale Sepsi

  • 9 ianuarie - Radomiak Radom (Polonia)
  • 12 ianuarie - Qabala (Kazahstan)
  • 15 ianuarie - Bohemians Praga (Cehia)

Citește și alte știri:

La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!

SuperLiga Turciei » 11 din cele 16 echipe de Liga 1 au ales Turcia pentru cantonamentul din această iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează