FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL, VINERI

SEPSI - VIITORUL // Hagi crede în calificarea în play-off, deși Viitorul a ajuns pe 7: „E un moment în care învățăm ce înseamnă să suferi, dar încă depindem de noi”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 15:40

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, speră ca echipa sa să se numere printre puține echipe care s-au impus în fieful lui Sepsi. Meciul se joacă vineri, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport. 

Din cauza unei serii de șapte meciuri fără victorie, Viitorul a ajuns într-o situație dificilă în lupta pentru un loc de play-off înaintea ultimelor două etape din sezonul regular. Pentru a rămâne în cursă, echipa pregătită de Gică Hagi nu are voie să piardă meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat vineri, de la ora 20.00, în etapa a 23-a a Ligii 1.

„Este un meci decisiv, suntem obligați să scoatem un rezultat pozitiv pentru a păstra șanse și a juca meciul decisiv pe teren propriu, cu FC Botoșani, astfel încât să mergem în play-off, așa cum am făcut-o și în anii trecuți. Cel mai important lucru este că încă depindem doar de noi, de rezultatele noastre, chiar dacă suntem într-o perioadă prea dulce. Nu am marcat, nu am produs rezultate în ultimele meciuri și de aceea am ajuns să vorbim acum despre meciuri decisive. Suntem un club tânăr, care a făcut performanță, dar învăță multe.

Este un moment în care învățăm ce înseamnă să suferi în sport. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi. Adversarul este într-un progres evident față de anul trecut, o echipă dificilă, în special pe teren propriu. Puține formații au câștigat la Sfântu Gheorghe, sperăm să fim și noi printre acestea”, a spus Hagi, care nu îi va putea folosi pe Bas Kuipers și Denis Drăguș, suspendați, și a decis să nu-i oprească în lot pe Eric de Oliveira și Alex Mățan, reveniți după accidentări.

La ora partidei se anunță temperaturi scăzute, posibil chiar lapoviță, iar starea terenului de la Sf. Gheorghe nu este prea bună. “Trebuie să ne adaptăm la condiții, teren, temperatura, să fim pregătiți de luptă”, a explicat Hagi.

“Nu ne-am gândit că vom ajunge în această situație, trebuie să ne revenim, să marcăm și să obținem un rezultat favorabil la Sepsi. Este ca o finală pentru noi și suntem încrezători, chiar dacă va fi dificil pentru că întâlnim un adversar foarte bun și experimentat”
Virgil Ghiță

“Nu am avut o serie prea bună, dar trebuie să trecem pentru acest moment. Presiunea există, este responsabilitate mare, dar suntem obișnuiți. Când intri pe teren trebuie să aplici ce ai învățat și să joci pentru echipă”
Paul Iacob

Vezi și: Dinamo e OUT, dar lupta pentru calificarea în play-off va fi SAVUROASĂ » 5 echipe sunt despărțite de doar 2 puncte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Februarie 2019, 13:00

***,aranjeor de meciuri si machidon ***,nasul lui jiji,aceeasi familie ***! Dumnezeu nu doarme! Te-am idolatrizat cand erai jucator,dar ca om esti un O ,tupeist si argant,ca tot neamul tau de machidon!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează