FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu critică o vedetă de la Craiova: „Am impresia că de 3 meciuri ne ia la mișto. O dezamăgire totală, e doar la număr”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 13:16 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 14:19

Sorin Cârțu, fostul președinte de la Universitatea Craiova, l-a criticat în termeni duri pe Jasmin Kurtic (34 de ani), mijlocașul echipei oltene.

Fostul mare atacant l-a urmărit pe Kurtic după transferul la Universitatea Craiova și nu e impresionat. Prestația slovenului din meciul pierdut cu FCSB, 0-3, a umplut paharul pentru Sorin Cârțu, care l-a criticat pe fostul fotbalistul cu 289 de meciuri în Serie A.

U Cluj mai dă o lovitură în mercato: un stoper argentinian sosit din prima ligă din Rusia!
U CLUJ
U Cluj mai dă o lovitură în mercato: un stoper argentinian sosit din prima ligă din Rusia!

Sorin Cârțu, despre Jasmin Kurtic: „Am impresia că ne ia la mișto”

„Băiatul ăsta, de trei etape, am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Kurtic este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape. El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache (n.r - dirijori), să dirijeze. El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul.

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri. Nu spune nimic. Când intri în teren joacă poziția pe care te-a pus antrenorul, nu numele tău. Trebuie tras un semnal de alarmă în ce privește băiatul ăsta, că ăsta e doar la număr. Noi jucăm mereu cu om în minus

S-a băgat el să certe arbitri. El a fost adus aici pentru altă treabă. Să ia acțiuni pe cont propriu, să intre în combinații, să aibă șut. El de trei etape nu are un șut la poartă. Jucător care are în CV goluri, a jucat pe poziții avansate, nu văd nimic la el. 

A avut o lovitură liberă, le-a făcut ălora de la FCSB din zid hematom la genunchi”, a declarat Cârțu, potrivit Fanatik.

Sorin Cârțu critică o vedetă de la Craiova: „Am impresia că de 3 meciuri ne ia la mișto. O dezamăgire totală, e doar la număr”
Jasmin Kurtic/ Foto: Imago Images

VIDEO. Laurențiu Reghecampf, declarații la conferința de presă după înfrângerea cu FCSB: „Prea multe concluzii nu ar fi: am fost slabi!”

Citește și:

FCSB e la un pas de a ceda un jucător în Superligă! Mutarea depinde de o clauză
TRANSFER
FCSB e la un pas de a ceda un jucător în Superligă! Mutarea depinde de o clauză
Basarab Panduru a râs de olteni după înfrângerea cu FCSB: „Am văzut niște lei tunși, rași și frezați”
FCSB - CSU CRAIOVA 3-0
Basarab Panduru a râs de olteni după înfrângerea cu FCSB: „Am văzut niște lei tunși, rași și frezați”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
brianstorm
brianstorm  •  01 Octombrie 2023, 20:34
Postat de beefree pe 04 Septembrie 2023, 00:27

Desfiinteaza-i si pe astia, prostalaule. :)))

stai sa se desfiinteze vitanul tau barzesti. si retrogradarea asta inseamna. pp

CostiCorabu
CostiCorabu  •  05 Septembrie 2023, 09:20

Eu am fost extrem de bucuros cand a venit Kurtic (il stiam , imi placea ca jucator) dar , din pacate, Cartu are dreptate. E drept ca toti au jucat prost , insa ma asteptam de la el sa lipezeasca un pic jocul. Sper sa-si revina, nu ai cum sa uiti fotbalul asa,dintr-odata. Da,tinem cu echipa noastra pana-n panzele albe, dar noi nu progresam deloc in ultimi ani,desi conditiile de performanta sunt premium. Eu nu mai vreau sa traiesc momente ca cel de sambata seara, e prima data cand am inchis televizorul la pauza si am vrut sa rup abonamentul (noroc ca mi-a alunecat si a zburat sub canapea :) ) Asteptam un titlu de peste 30 de ani. Nu stiu, poate doua echipe in Craiova sunt prea multe.

DanCSU
DanCSU  •  04 Septembrie 2023, 11:02

Pana la Kurtic, sunt altii care ia Craiova la misto: in primul rand cele 3 pupile ale lu' Rotaru: Baiaram, Ivan si Markovici. De la meci la meci sunt din ce in ce mai slabi, dar ce sa faci vrea omul sa-i vanda si ii tot scoate pe taraba. Problema e ca au inceput sa se strice si sa puta si s-ar putea ca la un moment dat sa-i arunce la gunoi. Cumpara bre fotbalisti daca vrei sa faci performanta, ca ANTRENOR avem (cel mai bun antrenor de la revenirea in Superliga). In rest RUSINE ROTARU pentru meciul de sambata cu clona armatei si HAI STIINTA!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează