FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

EXCLUSIV „După o săptămână cu Tamaș nu știam cum să scap” » Un dublu campion din Liga 1 dezvăluie: „Directorul sportiv spunea: «Ești băiat deștept, ai grijă de el»”

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 12:18 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 12:59

Invitat la GSP LIVE, Srdjan Luchin a povestit o întâmplare amuzantă cu Gabi Tamaș. 

Fostul fundaș a povestit că a fost ofertat de U Cluj și ce propunere a primit din partea conducerii clubului: să aibă grijă de Tamaș când iese cu el în oraș.

„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”
FCSB
„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”

- Ai debutat la națională la meciul cu San Marino din 2011. Cum a trăit un debutant dimineața meciului, când selecționerul Pițurcă i-a exclus de la națională pe Mutu și Tamaș pentru că au mers să bea în noaptea care tocmai trecuse? 
- (Zâmbește) Noi n-am știut până dimineața. La micul dejun, toată lumea șoptea. Telefonul fără fir. De la o chestie reală pe care o făcuseră până la povești din alea, că s-au luat, au plecat. Domnul Pițurcă ne-a tot văzut că șușoteam și ne-a zis la masa de prânz: „Băi, băieți, ca să fie lucrurile clare. De azi înainte, nu mai contez pe X și Y. Asta e decizia mea, aveți grijă și voi ce faceți în continuare”. Eram atunci foarte mulți din campionatul intern. Eram speriați de bombe și nu înțelegeam cum poți să ajungi la un meci al naționalei și să nu respecți programul. Dar nu toți sunt îngeri.

- Tamaș a declarat recent la GSP Live că au plecat mai mulți jucători la băutură, dar Pițurcă a dat exemplu doar cu el și cu Mutu pentru că erau recidiviști. 
 - (Râde încurcat și se freacă la ochi) Da. Nu știu. Întrebați-l mai bine pe Tamaș că el știe cu cine a fost.

- Ăsta e un secret pe care îl protejezi în dimineața asta… -
 Da. Și eu știu, știu povestea, dar n-am fost acolo, n-am văzut cu ochii mei. Nu mă iau după vorbe.  Dar, da, Gabi Tamaș e fantastic din punctul ăsta de vedere. L-am avut coleg la FCSB și la U Cluj. Trebuia să semnez la U, m-a sunat Daniel Stanciu (n.r. - directorul sportiv de la U) și mă gândeam că singurul impediment ar fi Tamaș, dar din ce punct de vedere…Noi doi eram cam cei mai în vârstă, ne cunoșteam, știam că o să tragă de mine, să-mi propună să mai stăm la un șpriț, la o poveste.

- Și ce ai făcut?
 -I-am zis lui Daniel Stanciu: „Băi, eu nu pot să fac față și pe teren și în afara terenului! Ori fac una, ori fac alta”. El îmi spune: „Hai, mă, că te descurci tu. Ești băiat deștept, ai grijă de el”. Am ieșit de vreo două ori cu Tamaș în prima săptămână și a fost greu, foarte greu. 

- Și?
- După care am avut noroc că vorbisem cu Moți, care a fost coleg mult mai mult timp cu el. I-am zis: „Cosmine, te rog frumos, cum pot să evit eu întâlnirile astea cu Gabi Tamaș?”. El zice: „Băi, e foarte simplu. Gabi Tamaș îți respectă familia. Spune-i că trebuie să dormi cu copilul, că nu poate să doarmă fără tine”. Așa am scăpat, dar îmi mai zicea Tamaș: „Auzi, dar în prima săptămână nu trebuia să doarmă copilul cu tine!?”. I-am zis: “Băi, Gabi, a plâns toată noaptea! Abia l-a liniștit soția”. După asta, nu am mai avut nicio problemă cu el din punctul ăsta de vedere.

Citește și: 

Ianis Guda, primul antrenor din istoria Viitorului, dezvăluire tare despre Hagi: „Gică s-a schimbat la față, a aruncat cu o portocală în staff și a strigat: «Băăă, altădată să-mi spuneți adevărul!»”

Dezvăluiri tari din vestiarul celor de la Chindia Târgoviște: „Nu mai pot să dorm, mă bufnește mereu plânsul” + Ce le-a spus președintele jucătorilor când au solicitat unul dintre salariile restante

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
AceBro
AceBro  •  27 Iunie 2023, 22:53
Postat de VanBasten pe 21 Mai 2023, 13:57

Asta nici nu știe sa tina paharul de vin în mana.

Pai nu prea e obișnuit cu paharul ci mai mult cu sticla

VanBasten
VanBasten  •  21 Mai 2023, 18:00
Postat de dobrin pe 21 Mai 2023, 15:27

Un profesionist nu tine paharul in mana ca amatorii.

Nu ma așteptam la prea mult rafinament. Dar nici sa ții paharul ala ca rudele sărace de la tara.

dobrin
dobrin  •  21 Mai 2023, 15:27
Postat de VanBasten pe 21 Mai 2023, 13:57

Asta nici nu știe sa tina paharul de vin în mana.

Un profesionist nu tine paharul in mana ca amatorii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează