FOTBAL  »  Superliga  »  SPECTATORI

Acționar din Liga 1, revoltat după anunțul MTS: „E o decizie halucinantă. COVID-ul nu merge la Euro, dar vine în Liga 1?”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 11:58 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:38

Ministerul Tineretului și Sportului anunță printr-un comunicat de presă că meciurile pe care „Arena Națională” le va găzdui în cadrul EURO 2020 se vor desfășura cu spectatori în tribune, iar Ștefan Gadola (67 de ani) consideră că această decizie ar trebui aplicată și la meciurile din Liga 1.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri de la Campionatul European, turneu final care ar fi trebuit să se desfășoare în vara lui 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

MTS a anunțat că un număr maxim de 13.000 de spectatori, adică 25% din capacitatea tribunelor „Arenei Naționale”, va putea asista la meciuri, iar Ștefan Gadola, acționarul minoritar de la CFR Cluj, consideră că această decizie este discriminatorie pentru că partidele din Liga 1 se joacă în continuare fără spectatori.

Ștefan Gadola: „COVID-ul nu merge la Campionatul European și vine la cel național?”

Este o decizie puțin halucinantă. De ce? COVID-ul nu merge la Campionatul European și vine la cel național? E păcat! Ar trebui să găsească soluții pentru a fi spectatori și la meciurile din campionatul național, ar fi absolut normal. Eu cred că s-ar putea face cu o organizare bună și corectă.

Eu călătoresc mult la București. Mă duc în aeroport: un scaun liber, pe unul poți să șezi. După care, urcăm în aeroport și stăm unul lângă altul. Da, cu mască, dar să stăm cu mască și pe stadion. Eu cred că s-ar putea organiza, iar cu multă atenție s-ar respecta”, a declarat Ștefan Gadola la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Csikszereda - Petrolul Ploiești, ultimul meci cu spectatori

Pe 8 martie 2020 a avut loc ultima partidă disputată cu spectatori în tribune, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, între Csikszereda și Petrolul Ploiești. Tot în aceeași zi, s-au înfruntat Rapid București și CSM Reșița, iar acesta a fost ultimul meci fără restricții în România, la care au participat 5000 de suporteri.

VIDEO. PANDEMIA A PUS STOP! Pe 8 martie s-a disputat ultimul meci cu spectatori pe un stadion din România

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Acționarul lui CFR Cluj s-a amuzat copios după victoria cu Dinamo: „Am luat exemplul celor de la Barcelona”

Gafă uriașă la emisiunea „Microbist de România” » Suporter FCSB, îmbrăcat în echipamentul CSA Steaua!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
carol_k
carol_k  •  06 Aprilie 2021, 14:13

Europeanul e organizat de UEFA, prostule, discriminatule. Ei vin cu regulile. La noi spargatorii de seminte mai pot sa stea acasa, la TV, nu plange nimeni dupa ei.

fibra
fibra  •  06 Aprilie 2021, 14:07
Postat de sibelius pe 06 Aprilie 2021, 13:15

Sa-i spuna cineva ca e vorba despre un protocol aplicabil PESTE DOUA LUNI.

Ar trebui lasati si in Liga noastra de pomina 25%, ca la 80 % din meciuri daca vin 10%. Dar cum hotarasc cei care nu au dat cu piciorul in minge nici pe maidan sau pe nisip greu de grezut ca pot fi realisti.Ei oricum se pricep la toate si la nimic. Protocolul e acum aplicabil,in caz contrar cine nu poate primi spectatori pierde dreptul de organizare.

sibelius
sibelius  •  06 Aprilie 2021, 13:15

Sa-i spuna cineva ca e vorba despre un protocol aplicabil PESTE DOUA LUNI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează