FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Titularul de la FCSB s-a logodit! A cerut-o de nevastă în vacanță, într-un decor de vis: „Pentru o viață cu tine!”

Loredana Țurcanu, logodnica lui Ștefan Târnovanu/ foto: Instagram @loredanaturcanu +25   FOTO
Loredana Țurcanu, logodnica lui Ștefan Târnovanu/ foto: Instagram @loredanaturcanu

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 18:21 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 20:42

Aflat în vacanță în Zanzibar, Ștefan Târnovanu (23 de ani), portarul de la FCSB, și-a cerut iubita în căsătorie.

Târnovanu a fost atent la detalii, a organizat cererea pe plajă, chiar lângă apă. În mijlocul unui cadru de flori, în formă de inimă, a fost pus mesajul „Vrei să te căsătorești cu mine?”, scris în limba engleză. 

Loredana Țurcanu a spus DA, apoi a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, cu descrierea: „Pentru o viață alături de tine. Te iubesc!”. Fotografiile de la cererea în căsătorie a lui Târnovanu, în galeria foto de mai jos.

+21 FOTO

Târnovanu și colegii lui de la FCSB au vacanță până pe 8 ianuarie 2024, când este programată reunirea lotului roș-albastru. A doua zi, liderul din Superliga va pleca într-un cantonament în Turcia (Belek), unde va sta până pe 21 ianuarie.

Cine e și cu ce se ocupă Loredana, iubita lui Ștefan Târnovanu

Iubita lui Ștefan Târnovanu este din Iași și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. Pe profilul ei de Linkedin, Loredana Țurcanu spune că lucrează la un barbershop ca recepționistă. 

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani și s-au cunoscut în Iași, orașul lor natal. După ce Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB, iubita lui l-a urmat la București.

Fabulos! Cât a costat și cum arată inelul pe care soția lui Ianis Hagi l-a purtat la cununie
CUNUNIE
Fabulos! Cât a costat și cum arată inelul pe care soția lui Ianis Hagi l-a purtat la cununie

Ștefan Târnovanu a devenit titular la FCSB în a doua parte a sezonului 2021/2022, iar în play-off a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai roș-albaștrilor. A debutat în Liga 1 la vârsta de 16 ani sub comanda lui Flavius Stoican, la Politehnica Iași. La echipa națională a României a debutat ca titular într-un meci amical cu Moldova din 2022, partidă încheiată cu o victorie clară, 5-0. 

La începutul lui 2020, după prestații bune la Poli Iași, Ștefan Târnovanu a fost transferat de FCSB. Unul dintre modelele lui din cariera de fotbalist este Thibaut Courtois.

Citește și: 

Imagini provocatoare cu soția lui Sergiu Hanca » Andreea, cucerită de Dubai: „Ne mutăm aici”
dubai
Imagini provocatoare cu soția lui Sergiu Hanca » Andreea, cucerită de Dubai: „Ne mutăm aici”
Cine e fotbalistul celebru care s-a iubit cu Monica Dascălu, de la Pro TV: dădea 15.000 de dolari pe factura de telefon ca să o audă!
RELAȚIE
Cine e fotbalistul celebru care s-a iubit cu Monica Dascălu, de la Pro TV: dădea 15.000 de dolari pe factura de telefon ca să o audă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  03 Ianuarie 2024, 16:43

Fabulos ba articolul! Deci se poate... mergi la fabrica de diplome ca sa ajungi receptionera la frizerie))) si apoi te combini cu fotbalistul)) reteta ideala .... trai pe vatrai apoi

gazistu
gazistu  •  02 Ianuarie 2024, 11:25
Postat de Coco2020 pe 28 Decembrie 2023, 20:57

la 23 de ani! vai de capul meu! peste 1-2 ani fac copil si peste 3-4 divorteaza! in loc sa-si vada de copilarie si sa experimenteze!

in calitate de ce dai tu "sfaturi" ... poate se inteleg foarte bine; de ce le "canti prohodul" dinainte ... ii cunosti?

DjimZmit
DjimZmit  •  28 Decembrie 2023, 22:27

Sa fie fericiti! Am ras un pic... "Iubita lui Ștefan Târnovanu este din Iași și a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. Pe profilul ei de Linkedin, Loredana Țurcanu spune că lucrează la un barbershop ca recepționistă." Trebuie ca e un "barbershop" foarte sofisticat daca receptionista are nevoie de studii superioare...:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează