FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ștefan Târnovanu se imaginează deja campion cu FCSB: „De obicei, atragi acel lucru” » Pe cine vede principala rivală la titlu

Ștefan Târnovanu, FCSB
Ștefan Târnovanu, FCSB

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 17:21 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 20:51

Ștefan Târnovanu (23 de ani), titularul din poarta FCSB, a făcut avancronica sezonului, direct din cantonamentul de la Belek, cu patru zile înaintea startului oficial pentru echipa sa.

Ștefan Târnovanu este ultima piedică în calea adversarilor FCSB în tentativa de a detrona liderul campionatului. Goal-keeper-ul roș-albaștrilor a câștigat net în ultimii ani duelul pentru postul de titular, practic, a făcut din Andrei Vlad, 24 de ani, o rezervă, chiar dacă acesta din urmă era recomandat de patronul grupării ca fiind „Messi al portarilor”.

De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii
FCSB
De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii

Ieșeanul trage tare în Antalya și este focusat pe 3 obiective: 1) Să-și mențină locul în primul 11. 2) Să devină campion cu FCSB. 3) Să fie în lotul României pentru Euro 2024.

Pe final de cantonament în Belek, cu câteva zile înaintea startului oficial în noul an, Târnovanu a explicat microbiștilor care sunt părerile sale la început de 2024, unul în care el și FCSB pornesc cu prima șansă la câștigarea titlului.

Ștefan Târnovanu despre principalii adversari ai echipei sale: „Noi! Nu există pericolul automulțumirii"

1. "Avem gânduri mari. Pregătiți suntem. Sperăm să câștigăm campionatul. Ultimii doi ani au fost puțin dureroși, ținând cont că am pierdut pe final, dar nu e dorința de revanșa, ci de a câștiga. Vrem titlul"

2. "Da, tot timpul îmi imaginez și încerc să vizualizez momentul în care se va întâmpla momentul câștigării titlului. De obicei, atragi acel lucru. Mă gândesc, da, cum va fi când vom fi campioni. Nu mi-am programat ceva anume, vreun cadou, prefer lucrurile spontane"

3. "Este un meci dificil, cu UTA. Poate. O să vedem. Jucăm acasă, trebuie să câștigăm, clar. În tur, ne-a bătut, dar trebuie să învingem, să păstrăm distanța de următoarele echipe"

4. "Noi! Noi, atât, noi suntem principalii adversari ai noștri. Depinde doar de noi, acum, suntem doar la mâna noastră. Nu există pericolul automulțumirii. Se înjumătățesc punctele în play-off. Dacă vom intra cu 8 puncte în play-off, să zicem, ar fi altceva, dar vom vedea atunci"

5. "Urmează Euro, la vară, îmi doresc să fiu acolo. Vara trecută, am fost la turneul final de la Under 21, îmi doresc să fiu și la prima reprezentativă. Depinde de mine. La Euro sper să depășim faza grupelor, să mergem cât mai departe"

2,5milioane de euro este cota portarului, conform transfermarkt

Ștefan Târnovanu despre cum îl motivează opiniile negative ale celorlalți: "Mă ambiționează"

6. "Am avut dintotdeauna motivația de a ajunge cât mai sus, până acum sunt OK cu ceea ce mi-am propus.

7. "De la părinți am păstrat ideea de a fi un om bun. Apoi, le faci pe toate. În fotbal, sunt și oameni buni, și mai puțin buni, de ultimii trebuie să te ferești puțin"

8. "Meseria de goal-keepr implică riscuri, implică și critici. Mă ambiționează. Dacă tu mă înjuri sau mă huidui, mâine nu ai cum să mai faci asta dacă apăr bine! Mă mai uit la cronicile de după meci, la reacții. Dacă-mi place, mă uit, dacă nu-mi place, încerc să înțeleg ce-am făcut bine și ce nu"

9. "Rutina în cantonament? Un FIFA, un ping-pong, ne mai uităm la un film, mai stăm de vorbă. Ce să facem altceva?!"

10. "M-aș bucura pentru Horațiu Moldovan (n.r. să se transfere în străinătate), muncește mult, Betis este echipă de tradiție în Spania, ar fi bine pentru el într-un campionat foarte, foarte bun. Mie poate mi s-ar potrivi campionatul Angliei, dar nu știi niciodată unde poți ajunge. Eu sunt fanul lui Courtouis"

25de meciuri a adunat Târnovanu în actuala ediție la FCSB, având 10 partide în care n-a încasat gol

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: copilăria la internat, pasiuni, melodia care-l motivează înaintea meciurilor

EXCLUSIV // VIDEO Născut în Austria, joacă în Superliga și consideră că România e musai să intre în Schengen: „Un cuvânt prin care să descriu țara voastră?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
supereduardo10
supereduardo10  •  21 Ianuarie 2024, 13:49

La cat mai multe goluri sa primesti Messica ca de figuri nu te scapa nimeni:))))

paolo13
paolo13  •  19 Ianuarie 2024, 05:59
Postat de tivireli pe 18 Ianuarie 2024, 22:46

Fane, tocmai m-am intors dintr-o călătorie, și am vești proaste. Nu vei fi campion la vară și nici le euro nu ajungi. Aaaa, veneam din viitor, măi Fane.

Ai călătorit pana la Filiași?

tivireli
tivireli  •  18 Ianuarie 2024, 22:46

Fane, tocmai m-am intors dintr-o călătorie, și am vești proaste. Nu vei fi campion la vară și nici le euro nu ajungi. Aaaa, veneam din viitor, măi Fane.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează