FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

Steliștii n-au mai avut răbdare cu Alibec! Ratările exasperante ale atacantului au declanșat o reacție ostilă a fanilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:14

Denis Alibec i-a luat încă o dată fața lui Harlem Gnohere în atacul FCSB-ului, dar nici în fața lui Poli Iași nu a reușit să înscrie. 

Atacantul roș-albaștrilor a avut o bară și alte două ocazii mari, iar ratările sale au stârnit în final furia puținilor fani prezenți pe Arena Națională. 

La 0-0, Alibec a irosit o ocazie monumentală pentru FCSB, în minutul 65. Scăpat singur cu portarul, "vedeta" roș-albaștrilor a finalizat dezamăgitor, mult peste poartă. Imediat, Alibec a fost huiduit copios de fanii FCSB-ului.

Cu câteva minute înainte, fanii avuseseră o reacție asemănătoare după ce Alibec a tratat egoist o fază, șutând departe de poartă la un contraatac periculos al elevilor lui Dică. 

Alibec a fost fluierat de o parte din fani și în momentul în care a fost înlocuit cu Harlem Gnohere în minutul 77. 

Urmărește aici liveTEXT duelul dintre FCSB și Poli Iași 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  02 Aprilie 2018, 13:45

Si daca nu-si revine in 2-3 ani,poate prinde un transfer la ta-su in Anglia la saltele,e un post predestinat si va fi si titular la fiecare shift.

mosvasile
mosvasile  •  02 Aprilie 2018, 09:01

Adica sa-i faca de ras pe arbitri,care l-au lasat sa plece din ofsaid si el...rateaza!Asta e om serios?La faza aia a fost ofsaid de 3 metri,dar tusierul daduse in orbul gainilor, iar comentatorii tv se gandeau la profesoara de "naturale"!Si cameramanii au fost foarte dezamagiti,motiv pentru care nu au mai dat nici o reluare!Cum il chema pe arbitru?Hategan? Nu nene, Hotzanescu!

882589395176134
Luu Luu  •  02 Aprilie 2018, 00:12

De ce un ratat fraiere ? Frustrarea e mare asa ca ciocu e mic , baga joc de glezne iar apoi mai vorbim . Forzza Steaua . Alibec noi nu te vom uita cate ai facut pt Steaua si sa speram cate vei mai face . Stelistii mereu la putere , adevaratii suporteri nu aia ce vin sa manance seminte si fluiera aiurea !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează