FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT FCSB a luat decizia finală în cazul lui Șumudică! MM Stoica: „Am avut o discuție aprinsă cu Gigi”

Marius Șumudică, mâhnit de Rapid, spune că regretă că nu a acceptat oferta de la rivala FCSB în vara trecută. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, e convins că Șumudică NU va mai veni la FCSB acum!
Marius Șumudică, mâhnit de Rapid, spune că regretă că nu a acceptat oferta de la rivala FCSB în vara trecută. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, e convins că Șumudică NU va mai veni la FCSB acum!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 23:25 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 23:35

Marius Șumudică, mâhnit de conducerea și fanii lui Rapid, regretă că nu a acceptat oferta de la rivala FCSB în vara trecută. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, e convins că Șumudică NU va mai veni la FCSB acum!

De asemenea, MM dezvăluie că înainte de începerea sezonului în curs era sigur că Șumudică nu va ajunge până la urmă la FCSB, deși Stoica nu s-ar fi opus mutării.

Mutu apelează la o serie de falsuri și inexactități ca să-l critice pe Tavi Popescu
fcsb
Mutu apelează la o serie de falsuri și inexactități ca să-l critice pe Tavi Popescu

MM Stoica: „Sunt convins că Șumudică nu va mai veni la FCSB”

Am văzut posibilă colaborarea, n-am avut nimic împotrivă vara trecută, am sprijinit ideea. El se înțelesese cu Gigi, mai departe știe el exact ce a făcut. Nu cred că se va mai pune problema în viitor pentru o colaborare. De fapt, sunt convins! 

I-am zis lui Gigi de prima dată că nu va veni. Am avut o discuție aprinsă cu Gigi pe tema asta! El credea că semnează. Eu îl cunosc pe Șumi și știam că dacă venea, îmi dădea 10 telefoane, mă întreba de cantonamente, transferuri. Iar eu nu vorbisem deloc cu el!”, a declarat MM la Telekom Sport.

Nici prin gând nu-mi trecea că merge la CFR atunci! Edi Iordănescu m-a sunat, de exemplu, când au început negocierile cu Gigi. N-ai cum să vii la Steaua și să nu discuți cu mine!
Mihai Stoica, manager general FCSB

Marius Șumudică: „Am fost prost că nu m-am dus la FCSB!”

Șumudică susține că a discutat cu Gigi Becali după ce și-a dat seama că Rapid nu vrea să-l oferteze, deși era liber de contract.

„Giuleștiul n-are nevoie de Șumudică, asta simt acum. Nu mă simt rănit, sunt trădat, înjunghiat pe la spate, am cuțitul în mine! 

M-am dus la biserică, m-am spovedit, după ce am aflat ce se întâmplă pe la Rapid. L-am sunat pe Gigi Becali imediat, primul telefon acolo l-am dat! Jur! I-am spus că am fost un prost că am gândit cu inima și cu sufletul. 

Am avut contractele pe mail, pentru mine și staff-ul meu, mi-a acceptat tot Gigi, bani mulți, peste 500.000 €, doar mă aștepta să semnez. Ce dacă făcea Gigi 3 schimbări la pauză, 2? Îi antrena Șumudică pe jucători! Dacă mă duceam la FCSB, cred că mă băteam la titlu cu șanse reale! Într-adevăr, mi-era greu să lucrez cu suporterii de acolo, eram hulit”, a declarat Șumudică la ProSport.

Șumudică: „L-am trădat pe Becali”

Iar Șumudică declară că acum ar antrena rivalele Rapidului fără nicio problemă: „Dacă se va întâmpla vreodată să am discuții cu cineva din România, unde există un proiect OK, semnez cu ochii închiși, nu mă mai interesează că e FCSB sau Dinamo!”.

Becali e un om extraordinar la suflet. Cred că ajungeam la o înțelegere cu el. În plus, antrenorul face antrenamente toată săptămâna cu echipa, nu patronul! Am greșit față de el, l-am trădat atunci, pentru că am venit la el acasă, să vorbim, și apoi n-am mai semnat
Marius Șumudică

Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știți că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Și uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine. Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele
Gigi Becali, patron FCSB

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - Farul:

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo a rezolvat primul transfer din era Uhrin Jr. » Conducerea „câinilor” a confirmat mutarea

Pas major în implementarea sistemului VAR în Liga 1 » A început pregătirea practică a arbitrilor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
kikostel
kikostel  •  17 Martie 2022, 20:05

MM a avut o discuție aprinsă cu Gigi. Mai demult a avut o discuție de câteva ore cu Pink. Cred că Pink credea că Sumudica va semna....

kikostel
kikostel  •  17 Martie 2022, 20:00

Cât de puternic e managerul general de la FCSB!! Mă întreb dacă ar câștiga într-o luptă cu Batman.... Pe Spiderman îl bate sigur, că e doar omul păianjen nu e omul păianjen general! Iar MM e manager general, nu e doar manager....

514091889218839
Mihai Buzea  •  12 Martie 2022, 13:56
Postat de Mihai Nistor pe 12 Martie 2022, 12:59

Cand ai culorile galben-albastru si te numesti in acte fcsb nu esti Steaua. Steaua e in liga a doua. ***.

DOI *** PROSTI!!!!*** puteti fi!!! FAMILIA STIE CAT DE *** SUNTETI????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close