FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a fost surprins de reacția lui Florinel Coman: „Am un semn de întrebare”

Florinel Coman acuză efortul depus în meciul cu Sepsi / foto: Imago Images
Florinel Coman acuză efortul depus în meciul cu Sepsi / foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 14:40 / Actualizat marti, 19 martie 2024 19:31

Marius Șumudică a vorbit despre un moment petrecut la meciul dintre FCSB și Sepsi, scor 2-1, când Florinel Coman a cerut schimbare din cauza crampelor.

Florinel Coman s-a numărat printre protagoniștii meciului cu Sepsi (2-1). A deschis scorul pentru FCSB, dar a comis și penalty-ul din care oaspeții au egalat la unu.

Semnează Marius Șumudică în Superligă? » Ioanițoaia dă din casă: „Am vorbit cu el, vă spun ce mi-a transmis”
GSP LIVE
Semnează Marius Șumudică în Superligă? » Ioanițoaia dă din casă: „Am vorbit cu el, vă spun ce mi-a transmis”

La un moment dat, însă, în repriza secundă, atacantul a acuzat probleme musculare și a cerut imediat schimbarea (78). „Nu mai puteam”, avea să explice el, la final.

Marius Șumudică, surprins de momentul în care Florinel Coman a cerut schimbare cu Sepsi

Marius Șumudică, însă, nu prea e de acord cu ce a făcut Florinel. „Mă uit la Coman, îl admir, dar se întâmplă ceva, nu se poate să te pui jos, să spui că nu mai poți.

E un semn de întrebare cum a renunțat așa ușor și a ieșit afară. Și eu am avut crampe, ca jucător, și am continuat”, a spus tehnicianul care tocmai s-a despărțit de Gaziantep în emisiunea „Suflet de rapidist” de la fanatik.ro.

Florinel Coman: „Am făcut foarte multe sprinturi”

După fluierul final, Florinel Coman a vorbit și despre penalty-ul comis, dar și despre motivul ieșirii de pe teren. „Venim după după o perioadă grea. Ăsta este fotbalul, ăsta este play-off-ul.

Am simțit fundașul la primul gol, am văzut că îmi vine pe piciorul drept. Am vorbit cu un coleg înaintea meciului, mi-a zis să dau la colțul scurt, că pleacă portarul. Așa a fost!

La penalty-ul lor, calc și eu o dată în careu și fac penalty. Ca să mai glumim și noi... e penalty clar, ce să zic? În timpul meciului reacția mea a fost că m-ar fi lovit, dar e normal să încerci să obții ceva.

Azi am mai avut o ocazie cu stângul. Am ieșit pentru că nu mai puteam, am făcut foarte multe sprinturi. Am zis să las locul unui coleg mai proaspăt, care dă totul”, a spus Florinel Coman la Orange Sport.


FCSB a făcut un pas mare spre titlu. Trebuie doar să știe să gestioneze situația. De-aia sunt supărat că Rapidul a pierdut cu Farul

Cu Farul, echipa avea nevoie de susținere, în momentele dificile. Totuși, așteptăm numai de la public? De ce mergem pe Arena Națională și câștigăm cu 4-0 și apoi avem nevoie de galerie ca să întoarcem un rezultat? Pe vremea mea, Rapidul nu era dependent de suporteri

La Rapid, pe vremea lui Mutu s-au făcut transferuri cantitativ, acum s-a adus calitate. Campania de achiziții a fost foarte bună. Rrahmani este cel mai bun atacant din prima ligă de la Thereau încoace

M-a sunat Mihai Rotaru, suntem prieteni, am copilărit împreună, și mi-a spus că într-o săptămână, o lună, când se va putea, voi fi antrenorul Universității Craiova. Dar eu nu mai iau echipă în timpul sezonului

Marius Șumudică, în emisiunea „Suflet de Rapidist”, de la fanatik.ro

VIDEO. FCSB - SEPSI 2-1 » Florinel Coman crede că FCSB mai are de muncit până la titlu și prefațează partidele „tricolorilor” cu Irlanda de Nord și Columbia

Mai puteți citi:

Revine după 10 luni în SuperLiga într-un meci crucial: „Îl pregătim să intre. Dacă nu câștigăm, e grav!”

Adrian Mutu, la operație în Turcia: „Zici că-i aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme! Nu e dureros”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Catisr
Catisr  •  19 Martie 2024, 23:12

Uite cine s-a găsit să comenteze, grobianul antrenor-comediant, mito-can și mito-man, dat afară de la echipă pe motiv de incompetență ! După circul făcut în Turcia, marius ninel tayyip memik va reveni în anonimat (acolo unde îi este locul) asta dacă nu i se va face milă la vreo televiziune să-l cheme pe post de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  19 Martie 2024, 20:07

Pai daca era meciul gata, a zis omu ca mai bine se odihneste…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează