FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-2

Șumudică, spectacol total după 1-2 cu Dinamo! S-a luat de Panduru și de jucători » Ce replică a primit

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 22:45

După 1-2 cu Dinamo, Marius Șumudică a fost extrem de nervos și s-a luat de jucătorii săi, dar și de Basarab Panduru.  Cei doi au avut un conflict săptămâna trecută, detalii AICI!

"Să-l întrebați pe Panduru ce se întâmplă cu Astra. Nu-mi pot da seama dacă este degringoladă. Să vorbească cei care critică. Sunt plătiți s-o facă.

Nu am spus nicio clipă că Astra speră la titlu. Am fost campioană. Returul nu poate fi mai rău decât turul. Suntem într-o criză profundă și nu reușim să ieșim din ea. Ne vom axa pe Cupa României. I-am băgat pe cei care nu jucat și se plângeau că nu joacă, dar au fost mai obosiți decât cei care au dus sezonul în spate", a spus Șumudică la TV Dolce Sport.

"De multe ori spun mai multe decât trebuie. Dau sfaturi fără să fiu plătit. O să îmi fac firmă de consultanță ca să dau sfaturi"
Basarab Panduru

Citește și: S-a terminat turul play-off-ului » 4 lucruri pe care le știm înainte de finalul campionatului: efectul Alibec + Gnohere și ce speranțe mai au Dinamo și Astra

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
chronic
chronic  •  11 Aprilie 2017, 12:16

inca un blat ordinar

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2017, 11:54
Postat de Ticu Troya pe 11 Aprilie 2017, 08:30

Baiete , nu te supara , dar esti de o idiotenie cumplita !! Sa plece ai !? Ce-ati mai vrea voi sa scapati de el ! Chiar nu vezi ca ca-si bate joc de voi!?

sa scapam ,prostule ??? e si vreun mare antrenor,vreau sa plece,fiindca e un ingamfat,un prost,o nulitate !

232769943744608
George Robert Constantin  •  11 Aprilie 2017, 09:57
Postat de valentinn10 pe 11 Aprilie 2017, 08:36

sumimica , un ratat , nu putea termina altfel , asta demonstreza cum a luat el campionatul , jucatorii au luat campionatul , nu el , nu mai are jucatorii si nu mai pot , gata cu marele antrenor , incepe sa se smiorcaie ca o fata mare , hidosule , vezi ca Avantul crevedia are nevoie de o forma de antrenor, au si pui ca altfel nu vad *** ca tot STEAUA ia CAMPIONATUL ,***...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează