FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Şumudică îi transmite lui Becali să-şi ia gândul de la Bogdan Stancu: „M-am rugat de el trei ani. Va fi greu să nu dea curs ofertei”

Marius Șumudică a antrenat în Turcia la Kayserispor, Gaziantep și Rizespor
Marius Șumudică a antrenat în Turcia la Kayserispor, Gaziantep și Rizespor

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 11:54 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 12:05

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, nu crede în șansele ca Bogdan Stancu (33) să ajungă la FCSB.

Transferul lui Bogdan Stancu, lovitura încercată de Gigi Becali în această perioadă de mercato, pare să aibă șanse mici de reușită. Marius Șumudică, fost adversar al „Motanului” în Turcia, crede că Stancu va rămâne în Țara Semilunei, acolo unde este dorit de Altay și Giresunspor, echipe nou-promovate în Super Lig.

Marius Șumudică: „M-am rugat de Stancu trei ani să-l iau la Gaziantep și Kayserispor”

„E un băiat deosebit. M-am rugat de el trei ani să-l iau la Gaziantep, la Kayserispor. Cred că îi va fi greu să nu-i dea curs unei oferte din Turcia. Îi va fi greu să vină în România. El e marcator de 8-9 goluri în Turcia, exceptând loviturile de pedeapsă. 

În România, e imposibil să nu marcheze 12-15 goluri într-un sezon. Şi noi avem atacanţi buni la CFR, trei jucători. Sunt adeptul unui joc ofensiv, dar acum avem trei atacanţi pe care-i respect pentru ce au făcut la CFR Cluj. Pleacă din pole position pentru mine”, a declarat Șumi la Telekom Sport

Bogdan Stancu, dorit de Becali la FCSB

Gigi Becali este încrezător în privința mutării. Finanțatorul celor de la FCSB susține că mutarea depinde de alegerile pentru postul de președinte de la Genclerbirligi, care vor avea loc pe 15 iunie.

A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată! 
- Gigi Becali

Şumudică îi transmite lui Becali să-şi ia gândul de la Bogdan Stancu: „M-am rugat de el trei ani. Va fi greu să nu dea curs ofertei”
Bogdan Stancu (în prim-plan) evoluează de 10 ani în Turcia. În 2019 a trecut de la Bursaspor la Genclerbirligi // foto: Imago

Bogdan Stancu, transfer important în era Becali

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB

VIDEO. Gigi Becali a dezvăluit oferta pentru golgeterul Florin Tănase

Citește și alte știri despre FCSB:

A picat transferul-surpriză pus la cale de Becali! » „Când l-am auzit, i-am zis: «Du-te, mă, de aici!»”

Remarcatul lui Gigi Becali din „amicalul” României cu Georgia: „Mi-a plăcut cum s-a mișcat. Vreau să îl transfer, știe cum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  06 Iunie 2021, 04:43
Postat de danut1971 pe 04 Iunie 2021, 12:31

sumi are dreptate stancu va alege turcia nu fcsb

Stancu nu FCSB (Face Ce Spune Becali).

gicab
gicab  •  04 Iunie 2021, 14:17

FC fcsb nu e o alegere...e o corvoada

danut1971
danut1971  •  04 Iunie 2021, 12:31

sumi are dreptate stancu va alege turcia nu fcsb

Vezi toate comentariile (3)
Comentează