FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-5

VIDEO Tavi Popescu dezvăluie momentul care a prăbușit-o pe FCSB: „Acolo s-a pierdut totul!” + „Naționala? Nu merit”

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 5-1, în ultima etapă a play-off-ului Superligii. Octavian Popescu crede că eșecul cu Farul, scor 2-3, a lăsat urme în moralul vicecampionilor. +49   FOTO
Rapid a învins-o pe FCSB, scor 5-1, în ultima etapă a play-off-ului Superligii. Octavian Popescu crede că eșecul cu Farul, scor 2-3, a lăsat urme în moralul vicecampionilor.

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 23:14 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 23:40

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 5-1, în ultima etapă a play-off-ului Superligii. Octavian Popescu crede că eșecul cu Farul, scor 2-3, a lăsat urme în moralul vicecampionilor. 

Octavian Popescu a fost introdus în repriza secundă a derby-ului de pe Arena Națională. A marcat un gol frumos, dar la 5 minute distanță a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat. 

Se pricepe Gigi! Jucătorul care abia și-a prelungit contractul cu FCSB a fost DEZASTRUOS în rușinea cu Rapid
FCSB - RAPID 1-5
Se pricepe Gigi! Jucătorul care abia și-a prelungit contractul cu FCSB a fost DEZASTRUOS în rușinea cu Rapid

Octavian Popescu, după FCSB - Rapid 1-5

„O cataloghez ca pe o seară neagră, mai ales pentru mine, pentru că am luat cartonaș roșu. Trebuie să privim acum sezonul viitor. Am căzut din punct de vedere mental, am fost întorși la Farul. Acolo s-a pierdut totul, campionatul.

A fost o intrare mai tare, dar mergem înainte. A fost o greșeală din partea mea. Nu vreau să mai vorbesc despre meciul ăsta. Vreau să ne gândim mai departe și să aducem titlul la Steaua.

S-a văzut și în seara aceasta că nu am fost noi. Nu pot să vorbesc eu despre plecări, veniri. Eu îmi fac treaba, colegii la fel.

Nu vorbesc despre națională. Dacă mă cheamă, merg. Vreau acolo, dar după prestațiile pe care le-am avut nu prea merit”, a spus Octavian Popescu la Orange Sport. 

VIDEO. Gol superb marcat de Tavi Popescu în FCSB - Rapid 1-5

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Întrebarea care „l-a activat” pe Hagi: „Hai că deja ne luăm viteză!”

Adrian Mutu nu poate uita un fost coleg din naționala României: „Un animal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
dragna
dragna  •  31 Mai 2023, 01:34

A mai remarcat cineva ca Tavi Popescu s-a "stins" imediat dupa ce si-a tatuat o mana intreaga?

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  29 Mai 2023, 07:12
Postat de elefterie pe 28 Mai 2023, 09:10

Înaintea meciului de la Ovidiu, se zvârcolea Hagi pe la TV că nimeni nu vorbește despre băieții de la Farul. Avea dreptate, fiindcă presa îi cânta ode lui Coman, iar Tavi și Târnovanu dădeau declarații belicoase (adică războinice - să nu cumva să se sulpere vreunul din ei că îl vorbesc de rău!) ) cu tema "să le arătăm cine este Steaua"... Și da, vorba altui refren preluat de la junii fecesebiști "maturizați" la școala lui Meme și Pintilii, "Dumnezeu a făcut dreptate!"... Bună dimineața stimați gigști! Ați dormit bine? Nu, nu a fost vis, a fost 1-5 cu Rapid chiar pe Arena Națională, pe bune!!

Dumnezeu, fie-i numele laudat! Păi nu crede înalt prea măritul conducător Gigi Sfiosul in divinitate!?... Na, că există și un Dumnezeu al fotbalului! Dar Cel adevărat, nu Dumnezeul lor al gigiștilor *** fără căpătâi! Ameno!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  29 Mai 2023, 07:08
Postat de anticenzuralasport pe 28 Mai 2023, 12:58

Bun simț au desigur Onea și Grigore !!! Ba simțitule ,până și cu Dumbrăvița ați fost ajutați că ...în codru !!!!

Nu, bun simț au M&M și ciobanul *** când fac ei fonfleuri de neam prost pe Facebook sau pe la televiziunile de casă. Ciobaneii *** sunt academicieni când hâhâie ei gutural jignind pe toți de-a valma! Dar așa e când găsesc sfertodocții sus menționați, făcuți juriști și subingineri la furnale, la apelul de seară, susținători din marea masă de *** gigisti, pătura ce trage Romania in epoca primitivă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează