FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 13:17 / Actualizat luni, 08 mai 2023 13:50

Situația este explozivă la CFR Cluj nu doar din cauză că echipa a ieșit din lupta pentru titlu, după 1-1 cu Universitatea Craiova, dar și fiindcă jucătorii nu au încasat nici un salariu pe 2023.

Ultimul salariu încasat a fost pe decembrie, fiindcă altfel CFR Cluj nu ar fi obținut licența pentru cupele europene în viitorul sezon.

 Iar pentru restul plăților restante, conducerea clubului a apelat, ca mai de fiecare dată, la înțelegerea fotbaliștilor, care au semnat amânări până la finalul acestei luni.

Aici a pierdut CFR Cluj titlul » Diferență șocantă față de anii trecuți!
CFR Cluj
Aici a pierdut CFR Cluj titlul » Diferență șocantă față de anii trecuți!

Îngrijorare în rândul jucătorilor de la CFR Cluj

Doar că după anunțul lui Nelu Varga, că se retrage din fotbal, a indus deja o stare de îngrijorare în rândul jucătorilor, care se tem că nu-și vor mai încasa salariile, dacă CFR ar intra în insolvență. 

Deocamdată, ardelenii au avut liber în această dimineață și ar urma să se reunească la primul antrenament marți.

Nelu Varga, mesaj în miez de noapte: „Ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF!”

Finanțatorul de la CFR consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrajul de la meciul cu oltenii. Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, apoi a anulat „roșul” după consultarea VAR. Jucătorul Craiovei îl faultase pe Boateng, atac cu talpa sus. Apoi, tot Ivan a egalat la o fază confuză, la care VAR-ul a decis că nu este ofsaid.

„Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul VAR din Belgia.

M-au pierdut ca investitor din fotbal, e ultima mea intervenție. Te rog să pui pe ecran că facem plângeri penale contra arbitrilor și a FRF”, ar fi declarat Nelu Varga. Mesajul de la patronul CFR-ului a fost citit de Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”

Citește și:

„Nu știu dacă Dan Petrescu mai vrea să rămână în România” » Dezvăluiri despre situația antrenorului de la CFR Cluj după criza de nervi de la meciul cu CSU Craiova

Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
bl0catu
bl0catu  •  08 Mai 2023, 17:06
Postat de CiprianBirtea_84 pe 08 Mai 2023, 14:43

Ce buzunare și-au umplut? Au investit mai mult decât au încasat de la UEFA!

sa investesti e una, sa cheltui fara minte e alta! altfel nu inteleg cum ai lua jucatori de genul lui malai-mare ala de a jucat la real acu` 50 de ani la banii aia si omu` a intrat un meci in care nici nu a atins mingea, o facea pe dirijorul de trafic! sau sa iei 50 de jucatori si in playoff sa te plangi ca nu mai ai cu cine sa faci echipa! proasta gestionare nu investitie, si nu vorbesc aici doar de CFR!

vichart
vichart  •  08 Mai 2023, 16:56
Postat de Chris.Dumi pe 08 Mai 2023, 15:14

Stresul e mare deoarece in acest an e ultimul cand mai putem alinia echipa in Champions League. De anul viitor se va schimba formatul, iar echipe din tările clasate peste locul 15 nu vor mai putea juca nici macar in preliminariile UCL

ce naiba ai fumat? din sezonul viitor o sa fie 36 de echipe in grupe in loc de 32 ca pana acum. doar ca o sa fie sistem elvetian cu 8 meciuri. 4 meciuri acasa,4 meciuri in deplasare cu adversari diferiti. o sa fie un clasament cu 36 de echipe. primele 8 merg in optimi,locuril 9-24 joaca un playoff pentru optimile ucl.

vichart
vichart  •  08 Mai 2023, 16:50
Postat de legio.sud pe 08 Mai 2023, 16:21

CORECT , Rotaru ce să mai zică … la meciul cu fcsb de pe AN când kolijc marchează pt 2-1 și golul este anulat după ce se trag liniile ( pe motiv de ofsaid milimetric ) … așa se întâmplă când ești învățat să furi , kvsc a ieșit campioana în 2020 cu ajutorul milostivului GG care le-a dat meciul în București ( când pipereanul i-a ținut pe bancă pe MAN, coman , fl Tănase )

in legatura cu 2020,ai uitat sa specifici ca ,cu un an in urma voi ati facut acelasi lucru,diferenta fiind ca noi nu am avut luxul sa jucam un meci decisiv cu ei in ultima etapa cum ati avut voi si voi ati pierdut lamentabil atunci cu 3-1.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează