FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI

Tensiuni la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a certat cu un jucător chiar pe teren, în meciul cu Iași

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 18:54

CFR Cluj n-a mai marcat de trei etape în campionat și a pierdut fotoliul de lider. Problemele de la echipă s-au văzut și în partida cu Poli Iași.

Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, s-a enervat și, în minutul 26 al jocului, a avut o discuție aprinsă cu argentinianul Culio (34 de ani), unul dintre veteranii echipei.

Bogdan Cosmescu, comentatorul partidei de la TV Telekom Sport, a remarcat cearta dintre cei doi, care n-a fost surprinsă însă și de camerele TV.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
ovialex23
ovialex23  •  05 Noiembrie 2017, 23:16

Apel la "ziariștii" acestui ziar. Mai învățați gramatica limbii române! Nu e corect "Dan Petrescu s-a certat un jucător ...". Fie se scrie "și-a certat un jucător..." fie "s-a certat cu un jucător..." .Mentorul vostru (Ioanițoaia) ar trebui să vă dea din când în când extemporal la limba română.

sakamoto
sakamoto  •  05 Noiembrie 2017, 20:35

Jucatorii lui Dan Petrescu sint foarte indisciplinatzi. Tzin mingea la picior, pina o pierd. Paseaza mai mereu greshit. Nu stiu sa shuteze la poarta, ce denota ca la antrenamente nu exerseaza deloc acest procedeu. Nici un pic. Viteza nu exista la jucatorii de la CFR, asa ca joaca previzibil. De-a latul, pina pierd mingea. Nu au apucaturi de campioni. Cershesc mereu de la arbitru. Shi nici Dan Petrescu de antrenor valoros. Daca ne gindim ca in meciul cu fcbs a facut 2 schimbari:in minutul 87 si in minutul 90 ce trebuie adaugat:incompetent! In afara de urziceni-blaturi, arbitraje necinstite-n-a facut nimic pe unde a antrenat. Altul la rind!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează