FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scuza lui Toni Petrea pentru gafele lui Andrei Vlad: „Ați observat?”

Andrei Vlad, foto: Imago
Andrei Vlad, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 18:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 18:56

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a abordat cele mai importante subiecte la zi, înainte de partida cu Chindia, de duminică, ora 19:55. 

Toni Petrea: „În fața televizorului, totul e mult mai greu”

„Ne așteaptă o partidă grea cu Chindia, o partidă cu un adversar care luptă foarte strâns pentru evitarea pozițiilor care duc la play-out. Am studiat adversarul, am văzut că formează o echipă bună, o echipă care are 6 victorii, dintre care 4 sunt în deplasare și sunt într-un clasament al golurilor primite pe locul 4. Deci, asta înseamnă că au o organizare foarte bună, sunt foarte periculoși pe contraatac, iar noi trebuie să fim pregătiți mâine seară pentru a contracara aceste lucruri. 

Sper că nu m-au auzit vecinii, ce-am făcut prin casă la meciul cu Craiova (nr. 2-2).. 😊 Nu am putut să stau jos,îmii imaginam că eram pe marginea terenului și dădeam indicații.

Acum suntem pregătiți, moralul este bun, după victoria cu Clinceni și ne dorim să ținem cât mai strâns lupta pentru primul loc, cu o victorie mâine seară. Din fața televizorului e destul de greu, alte trăiri, nu poți să transmiți echipei ceea ce vrei. A trecut însă această perioadă, mă bucur că a fost mai scurtă, de doar 7 zile, și că pot fi alături de echipă începând cu meciul de mâine seară”. 

Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci
FARUL - FC VOLUNTARI 3-0
Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci

Ce a spus Toni Petrea despre Edjouma, noul transfer al FCSB-ului

Edjouma este cel mai bun mijlocaș central din actuala stagiune. FCSB a plătit 350.000 de euro celor de la Botoșani, dar a avut concurență serioasă.

„Din ce l-am văzut, poate să joace atât mijlocaș central, cât și inter. Are o disponibilitate foarte mare la efort, tehnică bună și talie, un mijlocaș util. Vom vedea mâine dacă va intra și pe ce poziție, mai ne gândim, abia a venit, vom vedea până la ora jocului situația lui. Cert e că e un jucător valoros, un jucător, care cel puțin în acest sezon, la Botoșani, a avut o evoluție foarte bună și ca urmare a venit aici.

Petrea despre Andrei Vlad: „E inteligent, nu face aceeași greșeală de două ori”

„Postul de portar este mult mai dificil decât celelalte posturi din punctul meu de vedere. Orice mică eroare se vede imediat și toată lumea sare. Nu cred că e problemă cu el, el e un băiat serios, se pregătește și are un mental foarte puternic. Automat, din greșeli învățăm toți și cred că și el la fel, nu cred că repetă anumite greșeli, nu cred că se văd în evoluțiile lui anumite greșeli pe care le-a făcut în trecut. Apar anumite erori, dar sunt convins că e destul de inteligent, încât să nu le mai repete”, a explicat Toni Petrea

Citește și: 

Toni Petrea a trăit la intensitate maximă meciul dintre FCSB și FCU Craiova: „Sper că nu m-au auzit vecinii, ce-am făcut prin casă”

MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Are probleme! Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
sile007
sile007  •  13 Februarie 2022, 13:26
Postat de trink pe 12 Februarie 2022, 23:03

astia care nu au stat in poarta macar sa se abtina!

O medie de un gol pe meci spune multe despre calitatile acestui fecior. Faptul ca ne-a mancat o calificare europeana si 2 campionate sunt certitudini si nu au nimic in comun cu statul pe banca, in orice alt campionat mai decent era out de mult.

394966434424757
Mihai Dinu  •  13 Februarie 2022, 07:17

Cum portar de ´nationala´ are greseli? Nuuu, el are mici scapari!

trink
trink  •  12 Februarie 2022, 23:03

astia care nu au stat in poarta macar sa se abtina!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează