FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Luis Phelipe a fost bulversat de transferul la FCSB: „Trebuie să înțeleagă că nu are alte perspective”

Luis Phelipe // FOTO: Imago
Luis Phelipe // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 15:55 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 18:18

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, s-a plâns de modul cum a reacționat Luis Phelipe după perfectarea transferului la FCSB.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat încă de săptămâna trecută transferul lui Luis Phelipe (23 de ani) extrema de la Poli Iași. Roș-albaștrii au plătit 200.000 de euro în schimbul atacantului brazilian, iar moldovenii au păstrat un procent de 20% în cazul unui viitor transfer.

Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer
FCSB
Detalii de culise: cum a pus Gigi Becali mâna pe vedeta echipei » Fanii sunt revoltați și amenință cu boicotul, din cauza sumei de transfer

Transferul la FCSB l-a bulversat

Mutarea, care va intra în vigoare în ianuarie, când se deschide fereastra de transferuri, l-a bulversat pe Phelipe - susține antrenorul Leo Grozavu.

„Două-trei zile nu am reușit deloc să-l capacităm, a fost influențat de tot ce s-a întâmplat cu transferul. Am încercat să-l sensibilizăm din punct de vedere psihologic, am reușit”, a dezvăluit Grozavu în conferința de presă de joi.

Antrenorul lui Poli susține că atacantul „vrea acum să joace la Craiova, e disponibil sută la sută. El trebuie să înțeleagă că în afară de fotbal nu are alte perspective, că fiecare joc e important”.

Leo Grozavu: „Nu mergem la Craiova ca porcul la tăiere”

Poli se deplasează sâmbătă în Bănie, pentru a o întâlni pe Universitatea Craiova. Iar Grozavu susține că „nu mergem la Craiova ca mielul la tăiere, sau ca porcul, că tot e acum sezonul.

Nu suntem aroganți, dar avem șansa noastră, suntem încrezători, pentru că echipa e în creștere. Mitriță e doar exponentul Craiovei, nu trebuie să ne axăm doar pe el, chiar dacă poate face diferența”.

Mai puteți citi:

Cine e Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB » Crescut la academia Red Bull și Santos

Bergodi a ieșit din ședința cu Șucu și a prezentat concluziile: „Eu asta am simțit”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  14 Decembrie 2023, 22:07

Corect! Haide Iasu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează