FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!

Dinam/ Foto: Cristi Preda (GSP)
Dinam/ Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 21:43 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 22:52

Dinamo încearcă să se miște în mercato și, uriașă surpriză!, s-a interesat de Alexandru Pop (23 de ani), atacantul Oțelului. După ce Ovidiu Burcă a dezvăluit că alb-roșii l-au avut pe listă în vară, echipa din „Ștefan cel Mare” a făcut acum un alt pas pentru transferul lui.

Dinamo l-a avut pe listă acum și pe portarul Eduard Pap, însă antrenorul Zeljko Kopic nu consideră că transferul ar fi oportun. Un alt jucător propus lui Dinamo, dar refuzat de club e Jakub Vojtus, atacant la Poli Iași, conform informațiilor GSP.

Încă un cutremur la Dinamo » Schimbare radicală în conducerea clubului!
DINAMO
Încă un cutremur la Dinamo » Schimbare radicală în conducerea clubului!

Alexandru Pop, ținta ratată de Dinamo

Alexandru Pop are o clauză de 300.000 de euro în contractul cu Oțelul, care va fi însă activă din vară, potrivit surselor GSP. Dinamo l-a vrut de acum și a încercat să negocieze, doar că s-a lovit de refuzul jucătorului, care nu vrea să plece de la Oțelul la echipa bucureșteană.

Atacantul adus în vara lui 2023 de la Unirea Dej a avut o primă parte de sezon extraordinară sub comanda lui Dorinel Munteanu, a marcat 9 goluri la sezonul de debut în Liga 1 și e al doilea golgeter al campionatului, după Olaru, care are 10 reușite.

Eduard Pap și Jakub Vojtus, refuzați de Dinamo

Eduard Pap, care în trecut s-a remarcat la Botoșani în Superliga, e liber de contract după despărțirea de Gyor, echipă in liga a doua maghiară. El a fost pe lista lui Dinamo, dar Zeljko Kopic nu l-a vrut.

Tehnicianul croat merge pe mâna lui Golubovic, titularul din prima parte a sezonului în poarta lui Dinamo. Consideră că nu are cine să vină acum să-i ia locul numărul 1 din poarta ”câinilor”.

Vojtus, fost atacant la Rapid, în prezent legitimat la Poli Iași, a fost și el refuzat de conducerea „câinilor”. El e rezervă în Copou, are 11 meciuri în campionat și 20% din minutele disponibile bifate. A marcat un gol și nu a dat vreun assist. Dinamo are doi atacanți în lot, pe Goncalo Gregorio și pe Hakim Abdallah.

VIDEO. Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, fără cel mai bun om în meciul cu Petrolul » Echipa gândită de Kopic
Dinamo
Dinamo, fără cel mai bun om în meciul cu Petrolul » Echipa gândită de Kopic
Ultrașii lui Dinamo își pierd răbdarea cu șefii: „Asta așteptăm!”
DINAMO
Ultrașii lui Dinamo își pierd răbdarea cu șefii: „Asta așteptăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bogat
bogat  •  16 Ianuarie 2024, 10:53

Inca un articol degeaba, se reincalzeste zi de zi supa asta cu asa-zisele transferuri ratate la Dinamo, desi este de fapt vorba despre jucatori ce s-au auto-propus. Cat despre Pop, probabil ca a fost in discutie asta-vara, acum nu mai era cazul cata vreme abia si-a reinnoit contractul cu Otelul si costa evident mai mult decat Dinamo poate da acum.

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  16 Ianuarie 2024, 10:38
Postat de Catalynn_14 pe 16 Ianuarie 2024, 00:34

Bă băieții, cu puține excepții dinamoviștii au refuzat să fie ddbisti, așa ca au înțeles demult trista realitate ca FC DDB 1948 este doar o clona țepară care face de rușine clubul istoric. Au înțeles și ei dar au înțeles și potențialele “ținte”, niciunul dintre voi nu v-ați angaja la unii care deși vă promit salarii mari aveți șanse mici să vă primiți toți banii și pe lângă pierderea timpului pe care nu vi-l mai poate da careva înapoi, vă mai riscați și sănătatea aiurea …

Nu vezi că ăștia au ajuns să-și refuze propriile 'ținte' ? Au trasate niște sarcini: să se agite cât mai mult în perioada de mercato, ca să vadă suporterii ddb-iști că ei se zbat pentru club, încercând din răsputeri să convingă jucători cât de cât valoroși să vină la Dinamo din Liga 1. Cum ai zis și tu, păcălicii ăia de la Red&White sunt conștienți de faptul că niciun fotbalist mai de Doamne ajută nu va semna cu DDB 1948. Se apucă totuși să întocmească niște liste 'la mișto'... să le închidă gura fanilor. Dar uite că se mai nimerește câte un rătăcit disperat care e dispus să-și rupă oasele pt țeparii ăia și acceptă așa zisa lor 'ofertă' (denumită aici propunere). Când vine unu' și spune: "Bine, bă! Hai că vin, poate vă ajut să vă salvați!"... ei sunt luați prin surprindere, rămânând la fel de uimiți ca ăia care împingeau de poartă când aceasta s-a deschis. Uluiți de faptul că totuși există și astfel de exemplare cu tendințe suicidale,... ei vin și spun:" Nu, tată! N-ai tu față de Dinamo! Aici tre' să simți alb-roșu, să respiri istoria, tu n-ai sânge de câine. Într-adevăr, erai pe lista noastră, însă după perioada de pregătire din Antalya ne-am dat seama că avem nevoie de altceva la Dinamo." :-))) Trist e că mulți încă își fac speranțe și așteaptă să vadă minuni pãn' la vară. Sigur sunt ăia care cotizau la Bucurică având impresia că ajută clubul, când acele împrumuturi îl băgau și mai mult în datorii. :-(((

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Ianuarie 2024, 10:10

cum sa faci un astfel de articol din moment ce pop tocmai a semnat prelungirea contractului cu Otelul ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează