FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tudorel Stoica se revoltă: „Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă Steaua era lăsată în Liga 1, stadionul era plin în fiecare seară”

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 12:12 / Actualizat duminica, 06 august 2023 12:50

Tudorel Stoica (68 de ani), fost câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, nu este impresionat că FCSB va juca cu stadionul plin în Ghencea.

  • FCSB și CFR Cluj se înfruntă de la ora 21:30, în runda cu numărul 4 din Superligă. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 2. 

După ce a declarat că nu este de acord ca FCSB să joace în Ghencea, fostul mare mijlocaș este de părere că și CSA Steaua ar umple stadionul de 30.000 de oluri dacă ar putea promova în Liga 1.

Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”
FCSB - CSA STEAUA
Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”

Tudorel Stoica e sigur: „Dacă Steaua e lăsată să intre în Liga 1, ar umple Ghencea”

„Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze.

Dacă Steaua era lăsată, de cei care sunt pe la Minister și fac anumite jocuri, să intre în Liga 1, stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga 2 la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră?

Cartierul Drumul Taberei, ca populație, e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță”, a declarat Tudorel Stoica la Prosport.

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. 

Am venit aici forțați de împrejurări, că nu putem juca pe Arena Națională. Suporterii de la CSA să ne creadă când spunem că vrem să jucăm pe Arena Națională când e disponibilă. Nu am venit să ne mutăm aici. Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism. Deja nu ar mai fi vandalism. Trebuie să înțeleagă toți. Ar fi vorba de terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor. Că nu e foarte bine. Dar s-au mobilizat forțe. Înțeleg că ultrașii cunoscuți sunt știuți de cei care pot lua măsuri și nu cred că vor fi probleme.

- Mihai Stoica

VIDEO Totul despre FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Prima poză pe gazonul din Ghencea. Ce mesaj a transmis Mihai Stoica cu 9 ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj

Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
voinea72
voinea72  •  07 August 2023, 15:16

Prea multă atenție acestui, ZERO...Are rațiune de ***. Adică cineva are atâta putere încât face jocuri ca U.M 2301 să nu poată promova dar nu poate influența ca STEAUA să joace în Ghencea. E beznă-n capul unora...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  07 August 2023, 08:49

Tudorele, crezi ca ne pasa de ce spui tu? Fc Talpan ar fi avut suporteri daca nu ne jigneati pe unde apucati, tu si altii ca tine . A fost dureros la inceput. Acum ni se rupe de voi. Cu cat te platesc aia de au interese la csa, onestule?

rumunek
rumunek  •  07 August 2023, 00:13
Postat de Covid78 pe 06 August 2023, 16:58

Fcsbistii au uitat aici e problema lor , ei au uitat prin ce scandaluri a fost târât numele Stelei pana în 2014, și nu își dai seama ca de când jiji a pierdut marca și identitatea sportiva a Stelei, jiji nu a mai câștigat nimic. Zece ani în care a fost culmea superligii, a jucat de unul singur și a ieșit pe locul 2 , 10 ani la rand

Nu am uitat, doar că ăsta nu e un motiv să abandonăm ECHIPA, să ne luăm jucăriile și sa ne facem altă echipă în liga 4 după 20 de ani. Suportăm și sperăm la vremuri mai bune, alături de echipă. Și Milanul a fost o vreme a lui Mussolini, apoi a lui Berlusconi, dar nimeni nu a făcut unul nou. Și au schimbat și sigle și chiar denumirea.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează