FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tudorel Stoica vorbește în termeni duri despre FCSB: „Reprezintă patru litere, un nimic”

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 15:40 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 16:30

Fostul mare mijlocaș al Stelei, Tudorel Stoica (68 de ani), a taxat cererea făcută de cei de la FCSB de a juca meciul cu Dinamo, din etapa a doua, pe arena din Ghencea. 

  • FCSB - Dinamo (etapa #2 din Superliga) se dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

De 7 ori campion cu Steaua București, Tudorel Stoica a spus că Angel Tîlvăr, Ministrul Apărării, cel care a deschis calea FCSB-ului spre stadionul Steaua, a semnat pentru ca „un nimic” să evolueze acolo. 

Reacția ultrașilor lui FCU Craiova, după ce Mititelu a pierdut palmaresul Universității: „Asta a decis marea majoritate”
FCU CRAIOVA
Reacția ultrașilor lui FCU Craiova, după ce Mititelu a pierdut palmaresul Universității: „Asta a decis marea majoritate”

A caracterizat echipa lui Gigi Becali drept un club care reprezintă 4 litere și o trupă care încearcă permanent să se „lipească” de tot ceea ce a realizat CSA Steaua București în trecut și să își atribuie în nenumărate rânduri istoria Stelei. 

Tudorel Stoica o umilește pe FCSB: „Reprezintă patru litere, un nimic”

„Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic.

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în «Templul fotbalului românesc», nu în «Templul Stelei», în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun. 

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalului românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, a declarat Tudorel Stoica, conform Orange Sport. 

Ce a însemnat Tudorel Stoica în istoria Stelei: 

  • 15 sezoane petrecute în Ghencea
  • 406 meciuri pentru Steaua, 46 de goluri marcate
  • 7 titluri de campion, 5 Cupe ale României cu trupa din Ghencea
  • câștigător al Cupei Campionilor Europeni, în 1986
  • câștigător al Supercupei Europei, în 1987

VIDEO. Marele regret al lui Tudorel Stoica: „N-am avut parte de un meci de retragere! Nu știu dacă am fost un mare fotbalist”

Citește și: 

Uriașul Tudorel Stoica e descumpănit după decizia Ministerului: „Sunt interese foarte mari la mijloc”

Cum s-au simțit Iulian Cristea și Răzvan Oaidă în primul meci pentru Rapid: „Atmosferă senzațională, dar sunt supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (143)
saviola3_4
saviola3_4  •  16 Iulie 2023, 20:50
Postat de Claubabau pe 16 Iulie 2023, 11:55

Problema e ca in 2003, noua societate nu a mai primit dreptul de folosință asupra mărcii. Răspunde și mie la întrebarea asta: Dacă echipa care a terminat campionatul 2003-2004 se numea FC Fcsb SA o mai susțineai tot timpul asta?

Frate astia nu stiu nimic normal ca in 2003 n au primit nimic avem procese castigate care spun ca n au facut trecerea legal. In 2017 am revenit noi dupa pauza de 19 ani ai odihniti fiind am castigat si cupa campionilor si 21 de campionate si asta fiind in ligile inferioare. Suntem fenomenanli!

scorpio2808
scorpio2808  •  16 Iulie 2023, 20:15

Nu ii inteleg pe acesti oameni. Oare unde vad ei normalitatea in faptul ca Steaua lua cu forta fotbalisti de la alte echipe. Pai nu e mai normal ca Becali le ofera bani sa vina? Eu unu vreau sa traiesc intr-o democratie in care sa luptam in strada cu politicienii care vor privilegii decat intr-un totalitarism din care poate iesi un club cum a fost Steaua. Si daca majoritatea vrea ca inainte de 90, atunci vreau sa am posibilitatea sa pot pleca si sa ii las pe ceilalti sa traiasca in comunism. Dar sper ca si voi alegeti libertatea chiar imperfecta.

mcorneli46
mcorneli46  •  16 Iulie 2023, 19:35

4 litere si cei mai multi suporteri din Romania .pt dvs vodka e tot 5 litere. FCSB =STEAUA BUCURESTI

Vezi toate comentariile (143)
Comentează